"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Szilveszter a Hereföldön 2. rész

2013. december 31. - Dharman

Az egy órát talán még sokan átvirrasztották, de azt már kétlem, hogy 2-kor is a blogot fürkészitek. Mindenesetre ma tényleg minden órában jön valami ordenáré, viszont ilyenkor már nem illik hangoskodni, ezért, a hajnal hasadtáig átkapcsolunk csendes üzemmódba. Válogatott ciciket is fogok mutogatni, érdemes lesz figyelni.

***

Bemegy a púpos gyerek a pékségbe, a pék megkérdezi tőle: - Mit kérsz kisfiú? - Egy kiló kenyeret. Mire a pék jóindulatúlag hátba veregeti a gyereket: - Majd ha az előzőt lenyelted!

***

 A családfő azt mondja a gyerekeinek: - Ha meghalok, fújjatok be Old Spice-szal? - Miért? - Hogy érezzétek a hullám frissességét.

***

Bemegy a részeg a templomba. Meglátja Máriát, karjaiban a kis Jézussal:  - A nőnek egy sherryt, a gyereknek egy kakaót! Megy tovább, meglátja Jézust a kereszten: - Az artistának egy sört! Benyit a gyóntatószékbe, ott ül a pap: - Te meg ha befejezted a szarást, szolgáld ki a vendégeket!

***

- Mi van a pap sírkövére vésve? - ??? - Vizsgázni mentem

***

Az iskolában a tanító néni így szól Pistikéhez: - Pistike, ha anyukádnak van három almája, és hétfelé kell osztania, mit csinál? - Kompótot!

***

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr806586029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása