"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

A kilenc legjobban öltözött ország a londoni olimpiai játékok megnyitóján

2012. július 31. - Dharman

Jelenleg 12. helyen állunk az olimpiai éremtáblán ( A játékok második napján Szilágyi Áron kardvívásban megszerezte az első magyar aranyérmet. Ungvári Miklós ezüst-, Csernoviczki Éva bronzérmes lett cselgáncsban.), ami már most dicséretes eredmény, de tudtunk nélkül indulnak más nem hivatalos versenyek is, amelyre úgy tűnik figyelnünk kellene, ha jól akarunk szerepelni rajta. Összegyűjtötték ugyanis a megnyitón résztvevő országok közül a 9 legjobban öltözöttet. Tovább mögött lehet csekkolni:

A refinedguy.com szerint (aki a listát összeállította)senkit nem lep meg, hogy például az olaszok az egyik legjobban öltözöttek. Mivel nekem idáig eszembe nem jutott ilyen szemmel néznem a dolgokat, hát én bizony meglepődtem. Ahogy a többieken is.

Aztán a hollandok is benne vannak a 9-ben:

Belgium:

Természetesen az amerikaiak sem maradhatnak le a listáról:

Zöld-sárgában a brazilok:

A Zöld-foki Köztársaság:

Kolumbia:

A franciák:

És végül, de nem utolsó sorban Magyarország is felkerült a listára:

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr126585129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása