"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

A marihuána

2012. május 09. - Dharman

Újra ölt a vadkender! Hitler fogyasztott marihuánát! Rettegnek az édesanyák! Pestist terjeszt a marihuána! A Marihuánamaffia! Keresztényüldözések a fű nevében! És további borzalmak...

***
HÍREK HÍREK HÍREK HÍREK ***

„Beszívnak, és összefirkálják a falakat.” Bojár Iván András, a Szeretem Budapestet! Mozgalom elnöke

A 20. században a marihuána miatt halt meg a legtöbb ember Riasztó megállapításokra jutott a múlt századi halálozási statisztikákat elemezve a Brit Demográfiai Társaság. A társaság hivatalos lapjában, a Modern Demográfusban közzétett tanulmány szerint egyértelműen bizonyítható, hogy a marihuána tehető felelőssé a legtöbb halálesetért, ami a 20. században történt. A marihuána okozta károk jóval meghaladják a heroin, a csernobili katasztrófa és a Asszuáni-gát építése által okozot összesített kárt. A kutatók a statisztikai adatokat újravizsgálva tömegesen bukkantak tévesen diagnosztizált és nyilvántartott halálesetekre, amelyek hátterében valójában a marihuánafogyasztás állt. Ilyenek voltak sok esetben a közlelkedési balesetek, különösen a repülõgépszerencsérlenségek, a rákos megbetegedések, a herointúladagolások, és a családon belül elkövetett gyilkosságok is. Általánosságban elmondhatjuk, hogy az erőszakos gyilkosságok mintegy 70- 75% a kannabisz szívásnak, és ennek a beteg kultusznak „köszönhető”.

„...Igyál!” Részlet, Bánk Bán, Bordal

A marihuána évtizedekre visszavetheti a jelenleg futó űrkutatási projekteket Erkölcsi katasztrófa és teljes összeomlás fenyeget a csillagász szakmában. A világhatalmak csillagászati kutatóintézeteiben és laboratóriumaiban dolgozók között olyan szinten terjed a kenderfogyasztás, ami mára a legalapvetőbb feladatok megoldásának képtelenségéhez vezet. Így gondot okoz a NASA mérnökeinek, hogy pontos számítási eredményekre jussanak, ráadásul ez egyre kevésbé aggasztja őket. Ugyanilyen hírek szivárogtak ki az orosz és a kínai űrközpontot illetõen is. A kormányok tehetetlenül szemlélik az eseményeket, mert a szakembereket nem tudják pótolni, leszoktatásuk pedig lehetetlennek bizonyul, míg az eltávolított alacsonyabb beosztásúak helyére érkező munkatársak átlag egy hét alatt erős függőkké válnak.

„B**d szájba a k***a anyádat, g**i drogos!” K****s* *a*gd***a kommentje

Újdonságok a nyelvészeti kutatásban Köztudott, hogy hazánk a marihuána szó etimológiai eredetének kutatására kapta eddig a legnagyobb támogatást az Európai Uniótól. Ebben a munkában hozott áttörést, mikor több éves előkészítő munka után néhány hónapja kiemelték a Kőrösből azt az aranytáblát, ami egycsapásra felfedte a hunok eddig ismeretlen nyelvét. A tábla feliratait az Elte Nyelvészeti Tanszékének immár 5 éve kutató marihuána csoport munkatársai ekkor végre gyakorlatilag is munkához láthattak, megvizsgálták a táblát és belőle megállapította, hogy a hunok egy, a szemükben borzasztó félelmetes szellemvilági lényt Mar Hunnánának hívták. Innen már pofonegyszerű volt a megoldás, hiszen a szó egyértelmûen mezopotámiai eredetű, amit az időszámításunk elõtt 3. évezredben szkíta és magyar testvéreikkel Uruk környékén nomadizálgató hunok megőriztek az évezredek során. A szó negatív jelentésének oka pedig, hogy ezek a szentmúltú, istensámán népek éppen a Kis városából terjedő, marihuána növényt imádó szekta ellenségeskedései miatt hagyták el a sumer- akkád ősi lakhelyet. E szekta gyűlölt és rettegett Istenét hívták Mar Unnán-nak (más átírásokban: maar unna), aki maga is gyakran megjelent a rejtélyes csoport vallási ünnepein.

A kenderpiaci helyzet okozhatta a gazdasági válságot Gazdasági szakértők körében egyre elterjedtebb az a nézet, miszerint a kaotikus marihuána piac zavarta meg a gazdaságot és a legfrissebb jelentések szerint a hitelpiacot is ez rázhatta meg alapjaiban A folyamat több szakaszban játszódott le, míg a mai jól ismert krízis kialakult. A magas hitelezési kockázattal járó, magas kamatú, rövid lejáratú, rossz hitelek tömeges bedőlése kétségtelen, hogy a dealer szektorból indult ki. Továbbá a marihuánaültetvények által elfoglalt hatalmas termőterület olyannyira visszaszorította a hagyományos gabonaféléket, hogy ez komoly élelmezési problémát okozott szerte a világon, és éhséglázadásokat robbantott ki a harmadik világ országaiban. A piacifolyamatokat az is megzavarta, hogy miközben a marihuána a legtöbb országban tiltott szer, addig a járulékos fogyasztási cikkek piaca teljesen legális.

Bizonyítható az összefüggés a marihuánafogyasztás és a mélytengeri atomrobbantások közt Újabb szörnyű tények láttak napvilágot. A tudósok a kenderszármazékok európai fogyasztási adatait összevetették az óceánok alatti atomenergia kísérletekkel, és megdöbbentő eredményre jutottak. Mint az a mellékelt grafikonon is egyértelműen látható nyilvánvaló összefüggés mutatkozik a mért adatok közt. Az illegális kenderszármazékok fogyasztásának növekedése maga után vonja a kísérleti atomrobbantások számának növekedését. És mint tudjuk, a statisztikák soha sem hazudnak.

Korreláció a kenderfogyasztás és az atomkísérletek közt:

És most egy vers:

Ó, hogy utálom én...

Ó, hogy utálóm én a füveseket kedvességük mögött annyi aljas csokitábla,

el se hiszem Majd a Pista az, elvenné tőlük, az hétszentségisten!

Mint kárbaveszett tagjai hazánknak vörös szemmel vihorásznak, kedvességükben bambán félreértnek és van pofájuk neked adni fele lángos! Ez a generáció csúnyán ráfázott, sosem érti meg az igaz szabadságom,

Beszívott nevetésük megborsóztat nagyon míg magam csendben összepisilom.

(Kisfröccs Piroska hajléktalan verse)

AZ ELSŐ CIGITŐL...

...A SÍRIG

MAGYARÁZKODÁS Ezt a bejegyzést nem én írtam, továbbá nem azzal a célzattal posztoltam, hogy bárkit is a marihuána fogyasztás felhagyására, vagy akár csak az elfogyasztott mennyiség mérséklésére sarkalljam. Ezért a bejegyzés kézbevételével az olvasó önkéntesen és automatikusan, közjegyző jelenlétében* vállalja, hogy nem csak az Igazság kiolvasását követően, hanem az elkövetkezendő 4 évben sem hagyja abba a fűszívást!

*Kérem keresse meg a legközelebbi közjegyzőt és fizesse ki az ilyenkor szokásos díjakat.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr786584983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása