"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Murakami Haruki Nap (holnap) – Holnaptól Kapható A 1Q84 Befejező Kötete!

2012. április 18. - Dharman

Murakami rajongók figyelem! Holnap elérkezik a várva várt pillanat és a magyar olvasók is végre a kezükbe foghatják a világhírű japán író trilógiájának befejező kötetét. Hivatalosan a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon lehet először megvásárolni, de a boltokba is elkezdték már kiszállítani őket. Akinek van ideje, az látogasson ki a könyvfesztiválra, ahol sok egyéb könyv mellett a Murakami Haruki 1Q84 trilógiája is (állítólag) kedvezményesen megvásárolható lesz (3990Ft-ot írnak........). Keressétek a Geopen Kiadó standját a Jövő Háza földszintjén, a 7-es standnál!

Holnap reggelt 7 órától este 7 óráig óránként apró hírmorzsákkal, érdekességekkel és artokkal emlékezik meg a blog e jeles eseményről, így érdemes lesz gyakran frissíteni a főoldalt, mert sok kis adagban fogom megosztani veletek az összegyűjtött jóságot. Azokat is várjuk, akiknek eddig nem volt szerencséjük az író műveihez, hátha kedvet kapnak hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr606584933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása