"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Tegnap nem volt bejegyzés

2011. május 14. - Dharman

De akár lehetne a címe a posztnak a 試験地獄 is, ami kb. annyit tesz magyarul, hogy vizsga-pokol, vagyis a vizsgaidőszak kellemetlen velejárója, hogy most aztán tényleg ezerrel neki kell állni tanulni. Japánban ezt a kifejezést (shikenjigoku) inkább a felvételi vizsgák előtti időszakra használják, de azt hiszem (mivel ezt semmi nem jelöli), nekem jó lesz az év végi vizsgákat is leírnom vele. Ezek indulnak ugyanis hamarosan.

Poszt nem pont ezért nem volt (de a közeljövőben sok esetben ezért nem lesz), de ez a bejegyzés mentes nap rávilágított arra, hogy amióta tervbe vettem, hogy minden napra jut egy bejegyzés nagyon felhígult a blog. Elfogytak a komolyabb írásos bejegyzések és számomra ez eléggé értéktelenné tette az egészet. Emellett persze félelmetes azt látni, hogy a képes-videós posztoknak nagyobb az olvasottsága, mint egy-egy írásos poszté. Sajnos el kell keserítenem mindenkit, mert ezt hosszú távon be fogom szüntetni és az írások fognak túlsúlyba kerülni, még ha ennek az is lesz az ára, hogy heti 1-2 poszt fog csak születni és sokak kedve elmegy az oldal látogatásától.

A helyzeten változtathat, ha érkezik valaki, aki komolyan bedolgozna 1-1 írással/hét legalább, mint ahogy erre már voltak is sikeres próbálkozások (lásd. Orsi kajás posztjait, Nami történetét).

Szóval ez van most és meglátjuk hogyan fog majd működni az új rendszer. Ha véleményetek, tanácsotok, ötletetek van a változásokkal kapcsolatban, esetleg nemtetszéseteket szeretnétek kifejezni, kommentben megtehetitek!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr776584425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása