"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Agyrákot okoz a mobil?

2011. április 26. - Dharman

VV Zsófi bugyit villantott a születésnapján

A célegyenesben történt a halálos tömegbaleset. 16.000 halott.

Schmitt Pál elhibázta az alkotmány zárómondatát

...és egyéb csalogató címek. Az érdemi poszt azonban még egy kicsit várat magára. Addig meséljétek el, miért nem szeretitek a BKV ellenőröket?

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr276584359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cella 2011.04.26. 22:31:04

Mai eset: megyek hazafelé, késő van, negyed tíz körül. Árpád-hídnál szállok le az 1-es villamosról, megyek át a másik oldalra, mert megyek a Forgách utcára. Már készítem is elő a pénzt a jegyre, hogy majd veszek automatánál... Öööö, what??? Hol az automata??? Mi a f..... Jön a metró, frankón lekésem, mert át kell battyognom vissza a másik oldalra, ahol van KETTŐ DARAB automata (mééér nem rakják át az egyiket??? jah, tudom, mér... mert), az egyik nincs bekapcsolva vagy nem működik, a másik rossz, még jó, hogy még volt egy stand, ahol egy nő árult jegyet. Visszabattyogok, lyukasztok, bkv ellenőr az arcomba megköszöni. Hát igazán nincsen mit. Egy szaros megállóért este negyed tízkor. BKV, én így szeretlek.

Mesi 2011.04.27. 18:52:46

(BKV helyett véletlen VBK-t olvastam először... (bár ma egyéb félreolvasásom is volt, valahogy így: "az idős néni megdöglött" az "idős néni mögött" helyett. Tanulság: nem szabad csak beleolvasni 1-1 irományba/ könyvbe :D)) Amúgy eredetileg csak annyit szerettem volna írni, hogy 'örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen magyar, aki photobomb-ot nézeget.' Köszönöm. xD

Vash 2011.04.27. 18:56:50

Manapság már minden menő arc a fotóbombon lájkol XD
süti beállítások módosítása