"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Eredményhirdetés!

2011. január 02. - Dharman

Véget ért a haiku játékunk. Választottatok és mi is választottunk. A ti döntésetek egyértelmű volt, ezt majd magatok is láthatjátok lejjebb. A mi döntésünk már nem volt olyan egyértelmű, mert több szerzeményt is szerettünk volna az első helyen látni, egyiket a humorosságáért, másikat a szép képekért. Amint láthattátok is, voltak akik több művel neveztek, nekik külön köszönjük , hogy megtiszteltek minket a munkáikkal!Egyébiránt meg mindenkinek nagyon köszönjük, hogy ilyen komolyan vették a felhívást!

Érkeztek olyan észrevételek a verseny idején, hogy nem is ilyenek a haikuk és a többi. Erre csak azt tudom mondani, hogy magyarul nem is lehet igazi haikut írni. Amiket ti küldtetek tehát, az több volt mint jó, mert szórakoztatott. Persze, ha valaki ezek után is úgy gondolja, hogy tud jobbat, annak műveit szeretettel várom.

Térjünk a lényegre!

A közönségdíjas haiku D-sané, azaz Miyazakié! Gratulálunk neki!

A többi eredményt itt olvashatjátok:

D-san
37%
A-san
19%
B-san
15%
G-san
11%
C-san
7%
E-san
7%
F-san
4%

Az általunk választott nyertes pedig nem más, mint hö :D Fura módon az, aki a legkevesebb szavazatot kapta az olvasóktól (ami, amint láthatjátok, nem jelent semmit). :D

A Hereföld szerkesztői tehát F-san-t választották, akiben Éles Adriennt tisztelhetjük! Gratulálunk!

A nyerteseket hamarosan e-mailben is tájékoztatjuk és megbeszéljük az ajándékok átvételének módját is!

Még egyszer köszönjük mindenkinek a részvételt és a szavazatokat is!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr986584005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sandorkavargat 2011.01.02. 13:39:19

Gratula a győzteseknek! :D
süti beállítások módosítása