"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Mi volt eddig és hogyan tovább: 2011

2011. január 01. - Dharman

Jöjjön hát a beígért számvetés az elmúlt évről. Lehet, hogy titeket ez nem érdekel, de évente legalább egyszer azért érdemes átgondolni, hogy mire jutottunk és ilyenkor kell kitűzni az új célokat is az elkövetkezendőkre, amit vagy betartunk, vagy nem.

Számok tükrében folyamatosan rekordokat döntögettünk idén.

A 12 hónap alatt összes 52814-szer látogattatok meg, ami azt jelenti, hogy míg tavaly átlagosan 1413 ember látogatta a blogot havonta, addig idén 4401, tehát a látogatottság durván a háromszorosára ugrott a blognak. Az évet összesen 62704 látogatóval zártuk.

A legforgalmasabb napon 464 ember olvasta a blogot. (a tavalyi rekord 242 ember volt)

Ezidáig összesen  917 darab poszt született, amit  1682 darab kommenttel tarkítottunk.

Az első öt legkeresettebb kifejezés (All time):

  1. avatar
  2. jessica alba
  3. zimány linda
  4. dragon ball részek
  5. 2010 zenei toplista

Az első öt legolvasottabb bejegyzés (All time):

  1. Dragon ball – Sorozatok (2.rész)
  2. James Cameron – Avatar
  3. Zenei toplista erősidegzetűeknek
  4. Irodalmi dalszöveg elemzés: SP – Kép maradsz (Kék malac)
  5. Japán ünnepek 1.

Látható, hogy olybá tűnik, mintha elértük volna a napi látogatottság limitjét 5000 főnél. Na ez elfogadhatatlan! :) Ezért bizton mondom, tenni fogok!

Idén szeretném, ha még stabilabb lenne a blog és szeretnék jó pár témát állandósítani azok közül, ami tetszett nektek, hogy legyen minden okotok minket olvasni. Amit a közeljövőben már látni fogtok, hogy a vidám hétfőt átalakítom, a hasznos kifejezések tanodája helyett pedig próbálok valami kreatívabbat indítani. Remélem ezek a változtatások be fognak válni. A blog rengeteg szabadidőmet elveszi és sajnos ennek a hosszútávú következménye az lesz, hogy a rövidebb lélegzetvételű írások lesznek túlsúlyban.  Természetesen, ha jelentkeznek vendégbloggerek, akik szívesen írnának (pacsiért/csókért) 1-2 posztot, vagy esetleg hosszú távon is csapatunk részévé válnának, akkor az sokat könnyítene a dolgon és lennének hosszabb okfejtések is. A minimum 1 poszt/napból nem engedek, így ha törik, ha szakad lesznek minden nap posztok. Ezt jelzi a tageknél már most is a "postaday2011" tag is, amit mindig oda fogunk biggyeszteni idén a posztokhoz, ezzel is megerősítve az elhatározást, hogy minden nap találni fogtok nálunk valami újat. Így tehát ne habozzatok, ha a csapat tagjai szeretnétek lenni és írjatok! Az írói szabadságot ígérem nem fogom korlátozni! :)

Véleményeket, kritikákat, tanácsokat mint mindig, most is várok, akár kommentben, akár mailben!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr866584001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mi volt eddig és hogyan tovább: 2012! « Hereföld blog 2012.01.02. 16:34:01

[...] és átlagosan ezt a szintet tartva teljesített. Ez látszik is, ha a tavalyi számvetés adatait megnézzük és kicsit utánaszámolunk (kicsivel több, mint a duplája 123.000 a látogatottság most). [...]
süti beállítások módosítása