"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

A nyúl évébe léptünk

2011. január 01. - Dharman

Gondolkodtam, hogy mivel kellene indítani az új évet a blogon és arra jutottam, hogy stílszerűen egy köszöntővel nyitok, mellyel kívánok mindenkinek az új évre sok-sok jót!

Kis magyarázattal is szolgálnék, mielőtt megkapnám, hogy milyen gusztustalanul ordenáré ez a blog és egyszerűségével a primitívség felső határait súrolja. Pontosan 3 éve történt, az eset, ami miatt a blogot most úgy hívjuk, ahogy. Sokan érdeklődtek, hogy miért ez a név. Hát ezért:

Egy félresikerült Szilveszter terméke a név és igen, ez gusztustalan, viszont nekem sokat jelent. :) A fenti ordenáréség tehát ezt hivatott jelezni, ne keressetek más rejtett utalásokat benne.

Ma mindenki lábadozik, józanodik, így későbbre már csak egy számokkal teli összegzést/számvetést fogok kitenni, amiben valszeg titeket foglak dicsérni, mert szép számokat produkált a blog olvasottság terén.

Ne feledjétek, hogy ma még szavazhattok a haikukra, méghozzá ITT, aztán holnap kihirdetjük a nyerteseket!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr576583999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása