"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

HAIKU-PÁLYÁZAT (részeredmény)

2010. december 31. - Dharman

Holnap éjfélig szavazhattok (buzdíthattok szavazásra másokat) a beérkezett pályaművekre, azonban most mutatunk egy kis részeredményt. Ezek a százalékok a reggelihelyzetet mutatják, természetesen nem abban a sorrendben, amiben a fenti haikuk vannak. Nem érkezett több tízezer szavazat, de még csak több száz sem, így az eredmények radikálisan megváltozhatnak még és akik jelenleg a legkevesebbet kapták, simán végezhetnek az első helyen. Ez rajtatok áll! A tovább mögött tehát a részeredmények.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr686583991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annie Rider 2010.12.31. 14:52:38

XDDDDDDDD Ha igazi megasztáros lennél, mindenki 14%-on állna.

Vash 2010.12.31. 14:59:58

Hai-hai! :D Azt még beveszik az emberek? Gondoltam arra is, aztán úgy voltam vele, hogy találomra választok százalékokat. A végén úgyis az a haiku fog nyerni, amit én küldtem be magamnak álnéven :)
süti beállítások módosítása