"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Szombat reggeli nótaszó

2010. november 20. - Dharman

Amíg a zene hallgatása közben elcsodálkoztok, hogy milyen széjp muzsikák is vannak itthon, persze csak ha a megfelelő adón keresitek (amit lehet 2/3-os többséggel eltörölnek hamarosan), elmondanék pár dolgot a mai nappal kapcsolatban, így kérek mindenkit, hogy azért majd vessen pár pillantást a szövegelésre is.

Első fontos közlemény, hogy hamarosan jön a Gastroyaki kövi része, amit mindenkinek szeretettel ajánlok! A másik fontos dolog pedig az lenne, hogy az év végére készülünk Nektek igen értékes meglepetésekkel (izgalom, könny, hahota és Kiszel Tünde), melynek nyitánya késő délután lesz látható a blogban. Itt első sorban a teendőkről ejtünk pár szót, amitől mindenkinek jó lesz, tehát arra kérek mindenkit, hogy nézzen vissza még legalább kétszer a mai napon hozzánk. Aztán a harmadik hír, amiről szót kell ejtenem, hogy sajna újra itt a vizsgaidőszak és még december elején nyelvvizsgáznunk is kell japánból, így nagyon le fog csökkenni az idő, amit a blogra tudnánk szánni. A szokásos rovatok biztos nem maradnak el, de a terjedelmesebb posztok valószínűleg meg fognak fogyatkozni.  Természetesen, ha akad vendégblogger, aki írna ezt-azt, az jelentkezzen és beszélünk a dologról.:)

Kellemes hétvégét és jó olvasgatást minden kedves Hereföld olvasó Kispajtásnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr456583893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cella 2010.11.20. 12:35:34

És ma este az MR2-n ismétlik az akusztik koncertjüket este 11kor :)
süti beállítások módosítása