"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Kísértet járja be a Mátyás király teret, Magdi anyus kísértete

2010. július 08. - Dharman

Mindenki anyusa, a lemenpájok koronázatlan királynője, az otthonkák legnagyobb magyar gyűjtője, az öregeknek példát mutató legnagyobb ismert pletykagép, ki előtt még Lenke néni is meghunyászkodik, a Barátok közt tegnapi részében visszatért, méghozzá nem is akárhogy. Egyszerre felélénkült a gazdaság, megbolydult az ország, leterhelődtek a torrent oldalak, mert mindenki az isteni jelenésre volt kíváncsi. A visszatérést persze napilapok és hírportálok harsogták már a rész előtt, így valószínűleg a nézettség is jóval 2 milla fölött lesz. Hiába, az RTL azért érti a dolgát, a konkurens csatornával ellentétben.

Még mielőtt beszólnátok, tudom: a BK egy aljadék,  egy sz*r, aki kertévét néz, az sikeres ember nem lehet, viva nat geo és egyébként is mit képzelek magamról, én tudatlan, begyöpösödött átlagpolgár, aki ilyenekkel foglalkozik stb.

A tegnapi Barátok közt rész is úgy kezdődött, mint a többi. Miklós rosszalkodott, Zsolt keménykedett, Zsófi keverte a fekáliát, Klaudia vedelt, a gyerekek meg...na azokból kettőt kapásból fel sem ismertem, de a szemük sem állt jól. Vili bá felszedett valami útszéli hölgyet, akinek Imivel főzette meg a vacsorát, amit majd közösen fogyasztanak el. Imi persze mit sem változott az évek során, elkúrta és majdnem felgyújtotta a konyhát, így inkább a Rózsa bisztróból rendeltek tápot, azzal baj nem lehet. A furcsaságok ekkor kezdődtek. A falról leesett egy kép, amin a megboldogult Kertész Magdolna fiatalabb kori önmaga kellette magát. Vili bá egyből elkezdte a kereszteket vetni (persze ekkor még nem sejthette, hogy ennek bizony semmi értelme, mert Fodor Zsóka már lepacsizott a rendezővel és jó pár epizódot leforgatott, melyben szellemként szadizta tovább a szerencsétlen öregembert). Az öreg megígérte a fényképnek, hogy a szíve örökre a Magdusé marad, nem kefél félre és ez a mai vacsorameghívás is tök ártalmatlan. Az ekkor már bizonyára a házban friss pletykák után lebegő Magdusnak viszont ez nem volt elég. Ő is részt akart venni a vacsorán, így meg is jelent Vili előtt és jól le is tolta, amiért őt nem hívta meg. Vilmosnak sem kellett több, azonnal elhasalt és eszméletét vesztette. Ez már neki is sok volt.

Ezzel a hatalmas cliffhangerrel ért véget a rész és bizonyára egy ország szaladt a feles poharakért, hogy mézes-barackos kedvességgel térítse magát észhez ezek után a képsorok után. Abba nem megyek bele, hogy a szellemnek vajon miért van árnyéka és abba sem, hogy miért van ilyenkor is otthonka Magdusunk aszott testén (nem azt mondom, hogy meztelen legyen, hanem valami túlvilági fehér köpeny azért hitelesebb lett volna, eltorzított, mély, gonoszsággal átitatott hanggal fűszerezve).  A csudába is, de kit érdekel. Újra itt van és az biztos, hogy a kedvéért a kövi részt is meg fogom nézni. Most aztán lesz nemulass Vilmos, te lehetsz a következő Szellemekkel suttogó!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr786583311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hitokiri 2010.07.08. 21:12:16

Lehet, hogy a túlvilágon mindenkinek kötelező otthonkát hordani? :O Magdi anyus elintézte :P
süti beállítások módosítása