"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Mi volt eddig és hogyan tovább?

2010. január 01. - Dharman

A Hereföld blog 2009 júniusában indult az egykori windows live-os blog utódjaként. Céljaként nem tűzött ki semmi különöset. Ha mindenféleképp keresnem kellene valamit, azt mondanám, hogy a szórakozás, szórakoztatás lenen a fő profil. Napjainkban a média iszonyatosan befolyásolja a társadalmat, így a blog is ezen a téren mozog. Sorozatok, filmek, könyvek bemutatása, japán kulturális írások, elmélkedések Kiszel Tünde szőrzetéről és szinte minden, amihez a blog íróinak kedve van. Néha kicsit alpári, néha szókimondó, néha "érdekes" stílusban.

Ez a kicsivel több mint fél év az alábbi eredményeket hozta, amit mindenféleképpen szép eredménynek tartok és ezúton is köszönök mindenkinek! Remélem az elkövetkezendő évet is végigcsináljuk és ennél azért jóval nagyobb eszmei értékű posztok is születnek. Tervek között van nagyon sok könyv elemzése, többek között Philip K. Dick itthon megjelent, de a blogon még be nem mutatott műveire is sor fog kerülni. Szeretném a japán kulturális cikkeket is megsokszorozni. Biztos, hogy folytatom a Zen, Háborogjunk és egyéb sorozatokat is és mivel idén befejeződik a Lost c. amcsi sorozat, 100%, hogy elég sok elemzés és mindenféle info helyet fog itt kapni. Vannak még egyéb meglepő és mulatságos tervek is, de ezeket majd a maga idejében ellövöm :) Most jöjjenek a számok:

A hét hónap alatt összes 9,922-szer látogattatok meg.

A legforgalmasabb napon 242 ember olvasta a blogot.

 

Összesen 207 darab poszt született, amit 226 darab kommenttel tarkítottunk.

Az első öt legkeresettebb kifejezés:

  1. kiszel tünde
  2. dragon ball
  3. obon
  4. gion matsuri
  5. lost

Az első öt legolvasottabb bejegyzés:

  1. Dragon ball - Sorozatok (2.rész)
  2. Japán ünnepek 1.
  3. Hát magyarok vagyunk nem?
  4. Zenei toplista erősidegzetűeknek
  5. RANDI+ÉTTEREM=SEX?

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr826582663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása