"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Dharma & Greg

2009. december 25. - Dharman

Végeztem az első évaddal és azt kell, hogy mondjam semmi különös érzésem nincs a sorival kapcsolatban. Kellemes, szórakoztató, vicces. Érdekes sztori, jó színészek.

Főszerepben egy hippi családban felnőtt, szabadelvű csaj (Jenna Elfman) és egy arisztokrata szabályszerető férfi (Thomas Gibson). Baromira különbözőek, mégis egymásba szeretnek. Az ellentétek vonzzák egymást? Úgy tűnik. Ezek azonban erős ellentétek köszönhetően a csaj elborultságának és a férfi merevségének. Az esküvő már az elején lezajlik, így egy friss házaspár életébe nyerhetünk bepillantást. A bonyodalmak adottak. Itt ez a két teljesen különböző ember. Ott van a két teljesen különböző családjuk, akik szinte minden rézben belerondítanak a fiatalok életébe. Vannak flúgos barátok, többek között az ember, aki macskának képzeli magát és akadályok, melyeken csak úgy tudnak keresztülmenni, ha ki-ki feladja addigi elveit.

A sorozat műfaja szerint egy többkamerás szitkom. Öt évadot élt meg az ABC-n és egy Golden Globe díjat is magának tudhat. A Legyen Ön is Milliomos volt a felvezetője, majd amikor átkerült egy másik műsorsávba sajnos lecsökkent a nézettsége és cancelt kapott.

A sorozatot itthon a Comedy Central műsorán láthatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr216582647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vash 2009.12.26. 12:32:14

Hát ez az eltúlzottság oltja ki a maradék komolyságot is belőle. Nekem pont ezért tetszik. Ha kicsit komolyabb lenne, lehet én sem nézném :)A második évadra viszont be fogok nevezni :P

Vash 2009.12.26. 13:58:46

úgy tűnik
süti beállítások módosítása