"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Flash Forward

2009. szeptember 28. - Dharman

Múlthéten elindult a Flashforward nevű sorozat, amiben kb. 2 percre mindenki beájul a Földön és erre az időre belenézhet a jövőjébe. Ez van akinek jó, van akinek rossz, van akinek se jó, se rossz, mert a jövőben az adott időpontban épp sz*rt a wc-ben. A sorozatot Lost pótléknak szánják és én baromi kíváncsi vagyok, hogy ez be is jön nekik, mert az első rész alapján még nem vettek meg. No, lehet nem is a történet miatt mondják ezt, hanem a szereplők miatt, ugyanis Az első részben már feltűnt  Lostban Penelopét alakító színésznő és a második részben Charlie is érkezik. Nem is szaporítom tovább a szót, inkább mutatom az első részben észrevett 3 érdekességet:

1. a háttérben a plakáton láthatjátok a Lost-béli légitársaság (Oceanic Airlines) óriásplakátját. Mondom, király.

ff

2. "Desmond where are you?"

ff2

3. Seth MacFarlane (Family Guy, The Cleveland Show, Johnny Bravo, Dexter laboratóriuma, Boci és Pipi) is befigyel. Róla ugye azt kell tudni, hogy a zárójeles sorozatok atyja ill. többen szinkronizál is.

ff3

Kis kiegészítés: a Flash Forward igaz csak most indult Amerikában, de az AXN már most ősszel itthon is elkezdi adni Flash Forward - A jövő emlékei címen. Pacsit nekik!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr516582489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása