"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

MLM levelem

2009. szeptember 27. - Dharman

Kedves tisztelt, Ügyfelünk özv. Frangenbauer Jánosné !

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Kovács ’MLM’ Róbert Károly vagyok és cégünk már 19989 óta van a magyar piac tengerén. Ha Ön akar egy sikeres életjáradék csapat tagja lenni, akkor engedje meg, hogy beavassam Élete Legnagyobb Üzleti Titokjába! Ez nem becsapás. Nem nézzük madárnak, se más állatnak Önt. Nem…! Nincs kamatadó sem.

Meggyőződésem, hogy közös sikerünk gyümölcsöző lesz, és ha ügyesen csinálja, amit mondunk, megkapja ajándék bónuszként ezt a csodás Dr. Batz nevével fémjelzett cipellőt:

batz

Ez a cashflow érzés! Álmodott már nagyon nagyot gyerekkorában? Megtalálja a választ termékeinkben, filozófiánkban: a válasz a tökéletes összhang a világgal, összhang az életben, összhang a munkában, összhang az ételeinkben. És a legfontosabb: összhang bennünk! Gyermekem.

Teremtsünk összhangot magunkban! Szervezetünk fasza összhangjának, az egészséges életnek alapfeltételei, hogy megfelelő minőségű levegőt szívjunk be, tiszta vizet igyunk, hugyozzunk megfelelően, étkezzünk direkt és természetes hatóanyagokkal segítsük a szervezetünket munkájában. Segítsük magunkat, hozzuk létre az összhangot együtt!

business_people

Segítsük szervezetünket a megterhelések elviselésében, segítsük pihenésében, segítsük megerősítését. Legyünk összhangban magunkkal! Biztosítsuk testünknek, szellemünknek a legjobbakat! Ha velünk tart, nincs egyedül!

Könyörgöm, ne gyűlöljön, hanem szeressen! Már a suliban is sokan gúnyoltak, felnőttként ezért mosolygok minduntalan. Érted?

Azért ajánlom neked ezt a lehetőséget, mert ez egy Ajándék. Igen, ajándék az élettől. El sem hiszed tán, de 10 évvel ezelőtt én még bankár voltam és évi 120 milkát kerestem, de amióta a szomszéd Béla rávett, hogy sokkal jövedelmezőbb a plasztik edények, aloe verás cumók és tapaszok árusítása, átigazoltam; otthagytam a bankszférát és jutalékból élek fényesen. Nem hiszed? Akkor k*pja be!

Szóval: Ha Önnek is elege van az állandó anyagi gondokból, de unod már a semmitmondó, teljesíthetetlen üzleti ajánlatokat, és szeretnél végre egy igazán izgalmas lehetőségben kipróbálni magát, akkor most jó helyen jársz Ön!

Köszönettel:Kovács MLM Róbert Károly született Kiss Magda

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr126582487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása