"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Sziget? Minek?? - Parti klub

2009. augusztus 19. - Dharman

Dömsöd egy jó hely.  A fiatalok sok helyre el tudnak menni szórakozni. Például....szóval sok helyre. Tudom, hogy Te is szeretnél eljönni hozzánk, ezért ajánlanék egy esti programot, mely nekünk is nagyon sok élménnyel teli szombatot teremtett. Kérlek kattints a tovább gombra és meglásd Las Vegas ehhez a helyhez képest pacifing.

azumanga-daioh_aprs

Mielőtt nekiindulunk a szombat éjszakának válasszunk megfelelő öltözetet magunknak. Idei kollekciónkban a szűknek tűnő szexisen tapadó  "Bee happy" (ezzel az ócska poénnal céloznék arra, hogy a képen szereplő  Géza méhész) kollekcióból származó ruhaneműket ajánlanám erre az alakalomra.

bee happy

Dömsödön nincsenek nonstop nyitva tartó boltok, így előrelátónak kell lenni, ha nekiindulsz az éjszakának. TANÁCS: Mindenhova gyalog menj, ne kocsival, mert túl hamar célt érsz és akkor unatkozhatsz egész este.

Ezek alapján ajánlanám első célpontnak az 51-es út mellett lévő 9-ig ( azaz 21:00-ig!!!!!) nyitva tartó boltot, melynek sajnos nem írhatom le a nevét, mert nem adtak rá engedélyt. Fényképezni sem fényképezhettem volna, de szeretek veszélyesen élni, így hát itt van ni: Júlia

Itt megvesszük az útra a kólát és az ásványvizet, majd elindulunk a Dunapart irányába. A Dunapartra leérve első megállónkként válasszuk a Piacteret, ahonnan a naplementét csodálhatjuk meg, ha nem tévedünk el a körülbelül 400 méteren, amit a bolt és a Dunapart között meg kell tennünk (ha szépen megkérsz leszek az idegenvezetőd az este folyamán és csak a piámat kell fizetned cserébe).

A természet látványa itt a Piactéren leírhatatlan és még szebbé tudjuk varázsolni, ha ezen a helyen ültünkben kinyitjuk a kólát és az ásványvizet, majd mind megisszuk (a képen szereplő italok csak illusztrációk).

piactér

 

Miután ránk sötétedett, irány a következő célpont a horgászbolt, melynek neve:

dabi gabi

A Dabi Gabi horgászboltban sok mindent lehet csinálni (a Piactérről kb. 4-20 perc alatt elérhető, attól függően, hogy mennyire vagyunk fáradtak). Itt lehet például horgászfelszereléseket venni...és piát...és szotyit...és mindenféle csipszet. Zene van, amire táncolni is lehet. Itt mindenki vigad, mint a szomszéd nénike miután megkapta a nyugdíját. A földet az asztalok alatt murva borítja, szóval jó, ha nem mezítláb jössz , mert egy idő után megfájdul a talpad.

Sört is lehet inni Meg minden mást...

Jaaa azt mondtam már, hogy itt minden occsó??? Hát igen...

Ha végighallgattuk a Modern Talking albumát és útra készen állunk, jó lesz ha gondolunk az útravalóra. Vegyünk még egy kis kólát és ásványvizet, mert a következő megálló a körülbelül 300 méterre lévő Kékhíd.

Kékhíd

A Kékhídnál is sokáig el lehet ütni az időt. Látnivaló is akad. Itt tanyáznak a rozsomákok. A híd alatt átcsónakázó horgászoknak énekkel és zenével tehetjük szebbé az estét. Van a közelben egy kukoricás, mely szintúgy igen izgalmass hely a kreatívabbaknak.  Itt viszont érdemes hosszabban pihenni, mert a következő megálló igencsak messze lesz és az út sem lesz túl könnyű.

Vándorlás1

Sokat megyünk...

Vándorlás2

Nagyon sokat...

Vándorlás 3

Akadályokba ütközünk néha, de ügyesen megbirkózunk velük...kikerüljük azokat..!

Vándorlás4

Persze nem mindenki. Láthatjátok, mennyire veszélyes a Parti klubba vezető út.(Egyébként a képen nem rozsomáktámadás által okozott sebeket láthatunk, és nem is a lókakiba bucskázott el a nevét elhallgatni kívánó Annabell. Az út hibája az egész.)

Ezután jön két kisebb pihenő. A stég:

stég

 

No meg az Y kanyar:

y y2

Akinek ez már most sok, az kérem vessen egy gyors pillantást arra, hogy eközben a község szívében milyen eszméletvesztő buli folyik:

Ripityom

Aki inkább itt maradna, attól most elbúcsúzom! A többiek utánam! Folytatódik a túra...

Az Y kanyar után már csak egy negyed óra és ott vagyunk a célunknál, a Parti klubban! Ezután is rázós lesz az út, de akik nem szeretik az efféle kalandokat, azok úgyis ott maradtak az előző képnél (A Rumba Kocsmában).

Ilyen sötét van néha, még nyitott szemmel is!

Tisztára félelmetes az út, amikor becsukjuk a szemünket, vagy nincs közvilágítás (néha ilyen is van...vagyis nincs).

Aztán sok sok lépés után a következő, kacskázó fényeket pillantjuk meg a már nem olyan szomjas szemeink előtt:

Parti

Lógó logo

Miután hozzászokunk a fényhez és leülepszik a sok kóla és víz, üdvözöljük Klára Asszonyt és Józsit a Parti klub ügyvezető igazgatóját és helyettesét.

Ügyvezetők

Hát igen...

Most térjünk rá a lényegre. Mit lehet a Parti klubban csinálni? Miért tettük meg ezt a hatalmas utat idáig? A parti klub egy olyan hely ahol megállt az idő, ahol a Juventus mix cdjére induuulaaaabuuuuliiiiii, a Parti klub egy olyan hely, ahol MI is ott vagyunk! Lehet itt inni, enni, dartsozni, csocsózni, biliárdozni, ping-pongozni, táncolni, tévézni (Digitv!!!), beszélgetni (pl. teniszről, filmekről, kutyákról, méhekről, szexről, munkáról, hobbiról, ételekről, növényekről, politikáról, ismerősökről, Kiszel Tündéről, Rólam, zenéről, az új biotoxinokat tartalmazó Danone aktiviáról, könyvekről, nagy esésekről, betegségekről, suliról, a községünk krémjéről és azokról, akiket nem hívtunk magunkkal).

Pár kép az említett lehetőségekről és témákról:

1

2

3

4

5

6

kiszel

ggdg38ekkj-400

Szóval ezek mennek, meg a bárányfehők. Az este végén, amikor a tulajok elmennek aludni, mi maradhatunk és ezután is hajnal hasadtáig beszélgetünk (olykor fura és ismeretlen emberekkel):

Egy fura és ismeretlen ember

Fura és ismeretlen emberek beszélgetnek velünk:

(ez akár Hereföld rovatba is mehetne)

Miután megettünk és megittunk mindent és a fura emberek is odébbálltak, mi is elindulunk. Hazafelé gyönyörködünk a világító szentjánosbogarakban és nagyokat röhögünk azokon, akik letérnek az úrtól és beleesnek a Dunába. Ilyen egy szombat este nálunk és velünk. Remélem tetszett ez a kis virtuális túra és egyszer majd velünk tartasz Te is.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr426582419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cziki 2009.08.26. 12:18:22

mivel nem kezdünk háttal mondatot így: Has ezek a Dömsödi esték,éjszakák ilyenek!!! :D:D főleg mikor még valami ünnep is van akkor a végére már nem mindenki emléxik... vagy mikor lábbusz helyett biciklire váltunk és egyesek (én) az elé ugráló szemetes zsákokat nemtudják kikerülni és vérző sebeimről elpróbálják hitetni h nincs ott :D:D:D de ezek csak akkor vannak ha össze veszik a kola és az ásványvíz...:D;D

Cella 2010.01.01. 20:03:17

Kicsit visszakaptam boldog tini éveimből, amit Szigetmonostor nevű falun töltöttem, csillárom haj, köszi! :D

Cser Petra 2010.07.29. 16:29:55

Parti Klub Apa, Anya, csak így tovább!! :))) Csúcs a beszámoló! :)

Matics Klara 2010.08.04. 11:06:01

Robiiii!!! :D Nagy Vagy!;) Hát én is szívesen végig sétálnék Veletek, bár az "út végét" már túl jól ismerem. :D De!!! A 'Parti Klub' Nélkületek nem lenne olyan, amilyen.....amiért leginkább szeretem. :)

Vash 2010.08.04. 12:35:29

Köszönöm, hát mi is mondhatnánk azt, hogy lehet nem is nagyon járnánk oda, ha nem ti lennétek ott :D
süti beállítások módosítása