"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hatalmas fityisz Obamának

2009. július 22. - Dharman

A comment blogon olvasom az alábbiakat és röhögök:

susan_boyleMa este, keleti parti idő szerint nyolc órakor szól ismét népéhez Barack Obama amerikai elnök, a beszédet a networkök közül az ABC, a CBS és az NBC élőben közvetíti (a Fox ezúttal beintett). Az elnök a társadalombiztosítási rendszer és az egészségügy reformjáról fog beszélni, ami vélhetően sokakat érdekel majd, de hétfőn még úgy volt, hogy minderre a nézettség szempontjából jobb, kilencórás sávban kerül majd sor: a Fehér Ház minél több amerikaihoz el akarja juttatni az üzenetet. Csak egy dologgal nem számoltak: egy csúnyácska skót nővel, akit Susan Boyle-nak hívnak.

Az idei Britain's Got Talent második helyezettje, aki a YouTube-on soha nem látott nézettséget könyvelhetett el magának (klipjeit 100 milliónál is többen látták), ugyanis az America's Got Talent című műsorba érkezik szerda este kilenckor, és az NBC a Fox példáját követve közölte a Fehér Házzal, hogy akkor ők köszönik, de nem kérnek a fejtágításból, jó lesz nekik a skót asszony és a várhatóan hatalmas nézettség. Az elnök emberei osztottak, szoroztak, és beadták a derekukat: az elnöki beszédet egy skót nő miatt egy órával előrébb hozták.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr746582393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julcsi 2009.07.22. 13:13:59

Én ezt megértem:) Szerintem Obama sem szebb mint Susan Boyle, és ráadásul neki még nincs csodás hangja sem:)

tina 2009.07.22. 20:41:14

Hááát nem tudom, de nekem Susan Boyle annyira de annyira nem szimpatikus, valami miatt kiráz tőle a hideg. Amúgy, meg azért érdekes ez a cikk (nekem), mert az jutott eszembe, hogy az emberek inkább néznek szórakoztató embereket mint politikusokat a tv-ben, és ezzel énis így vagyok:)! Főleg ebben a válságos helyzetben. És azt azért be kell vallanunk, hogy bármennyire is csúnya ez a nő, a hangja annál szebb:)!

Vash 2009.07.22. 20:49:44

Nekem csak azért tetszik ez a dolog, mert egy nemrég még tök átlagos emberre mára már többen kíváncsiak, mint magára az USA elnökére. Obamáék ezzel, hogy időpontot változtattak, meghajoltak az énekesnő nagysága előtt :D Ez pedig nem kis dolog (főleg egy ilyen nem éppen szépségtől, mint ez a Boyle). Ami a hangját illeti, tényleg zseniális, bár a mi Rúzsa Magdink stílusa azért közelebb áll hozzám, mint az övé.
süti beállítások módosítása