"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Mind meg fogunk halni!!!

2009. június 16. - Dharman

Jolán haja korpásodott, ezért megették a disznók.
Szerettem volna írni valami frappáns dolgot az imént amivel felvezethetem a témát a malacvírusra, ami mindannyiunk halálát fogja okozni, de nem tudtam (beteg vagyok, álmos vagyok és kunkorodik a farkam), ezért elnézést kérek, hogy egy kis csúsztatással a mondás köré kell terelnem a tervezetteket.

Nemrég törtük le a szárnyasok által kibocsájtott biológia támadást. Hozzáteszem megértem, hogy a tollas népség kifejlesztette ezt a biológiai "bombát", hisz oly régóta raboskodnak már. Valamit tenniük kellett.
Most a cocák lendültek támadásba, hogy majd később a többi háztájival egyetemben a sírhatjainjkon járják majd a kacsatáncot.
Szóval malac vírus. Mit lehet róla tudni? Többek között azt, hogy nem fogjuk tudni visszaverni a Sándor Palota előtti tüntetéssel még akkor sem, ha a cocák lemondását követeljük. Attól, hogy levágunk minden cocát, nem szabadulunk meg a vírustól, mert már mi is hordozókká váltunk és valószínűleg heteink vannak hátra. Persze én addig megszerzem a szupertitkos vakcinát, melytől meggyógyulok és egy idegen bolygóra emigrálok. Sucks to be you.

micimackomalacka"Amint a két barát ballagott hazafelé a hóban, Malacka arra gondolt, hogy milyen szerencsés is, hogy olyan barátja van, mint Micimackó. Micimackó ezen morfondírozott: -Ha a malac tüsszent, kibaszottul megdöglik."

Valószínűleg a vírus pusztítása után a halottak feltámadnak és mindenki kacsacsőrű rozsomákká változik és olyan lesz a hangja mint a Budapesttévés Lexikének, aki a cica és kutya barátoknak szeretne feltenni egy kvízkérdést. Szeretnélek megnyugattni titeket, hogy akik eddig falun tenyésztett disznókat ettek, azok immúnissá válnak és ők megússzák. Most persze nem mondtam igazat, azok is meg fognak dögleni. A falusi cocák, már régóta elkészültek az inváziós tervekkel így a falusi emberek lesznek az elsők akiket falhoz állít a forradalom.

Sokan azt hiszik, hogy ha visszatartják a levegőjüket a járvány végéig, azok túlélhetik. Tudatnom kell velük, hogy ez sincs így. Őket is élve fogják felfalni a kiéhezett zombimalacok. Még a szupernagyitól, Medveczky Pisivel Kenem A Bőrőm Ilonától sem fognak megtántorodni. Szőröstül, bőröstül felfalnak mindenkit, akik szervezete erősebb azokat pedig szupermutánsokká teszik.
Nem tudtok majd ellenállni. Panelban élsz és közöd nem volt eddig a disznókhoz? És mi a helyzet a tengerimalaccal? Na ugye? Nálad is ott lapul a halál és épp most nyelvezi az itatóját, melyben szteroidokkal dúsított víz lapul. Készül kitörni és lecsapni rád. Te sem vagy biztonságban. Senki sincs biztonságban.
Érzed már a rákot a torkodban? Érzed már, hogy nem volt ajakfeltöltésed és mégis kezdesz kacsacsőrösödni és rozsomák hangokat hallatsz? Netán megkívántad Geronazzo Máriát? Akkor neked már tényleg nincs sok hátra.

Javaslom, hogy mindenki vonuljon vissza a házába, hogy lassítsuk a vírus terjedését és várjuk ki türelemmel a még fennmaradt 1 évad LOSTot. Utána mindenki pánikolhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr496582223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása