"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

You have no idea how i am LOST...

2009. április 10. - Dharman

Anyám, édesanyám! Tudtam én, hogy az előző heti altatásnak meg lesz az eredménye. Bealtattak minket és most ismét a zúzás ment. Hiába ez a LOST!
Ben/Locke centrikus epizódnak lehettek tanúi azok, akik az 5. évad 12. részét megnézték. Én már előtte tudtam, hogy nem lesz egy egyszerű epizód, ennek tudtában kezdem el nézni.
"I've seen the eye of the Island, and what I saw, was beautiful"
Ezt talán az első évadban mondhatta Locke és én most ismételhetném, mert amit tegnap láttam, az valami gyönyörű volt.
Nem véletlen ezt az idézetet választottam, hiszen temérdek kérdésre választ kaptunk többek között a „füstszörny” kapcsán is.

Kiderült, hogy Penny nem halt meg és, hogy Desmond verte össze Bent a mólón. Kiderül, hogy parókák terén a Lost készítők nincsenek toppon. Valami borzalmas volt Widmore és Ben parókája :D.
Megtudtuk, hogy miért kellett Widmoret száműzni a szigetről (kijárkált, megdugott egy nem ádört aki gyereket szült neki).
A szigetnek valami köze van Egyiptomhoz (Anubisz, hieroglifák és az a gyanús szobor), már csak azt jó lenne tudni, hogy mi.
Anubisz a holtak oltalmazója….a szigeten a holtak ???életre kelnek??? (Christian, Locke, Alex stb.). A füst pedig a templom alatt lakik és képes manifesztálódni a halottak alakjába.

Amikor Ben elment a füst elé, hogy az ítéltessen Ben felől, hát az valami fantasztikus volt. Körbevette Bent és elkezdte vetíteni Ben életének mozzanatait. Ahogy elrabolta Rousseau-tól Alexet, ahogy nevelte és ahogy hagyta, hogy Widmore emberei kivégezzék. Dráma volt, na!
Erről jut eszembe…Rousseau története úgy tűnik kiteljesedett ezzel a résszel. Tudjuk, hogy került a szigetre, hogy haltak meg körülötte az emberek és hogy került Benhez Alex.
Bent életben hagyta a füst. Miért? Lehet, még van valami feladata a számára és csak utána halhat meg? Lehet megbocsátott neki a bűneiért? Végül megfenyegette, hogy ha nem követi Locke utasításait, akkor le fogja vadászni. Mondom, király! :D
Sun várja, hogy Locke valahogy visszahozza a „jelenbe” a többieket, akik ’77-be ragadtak. Lapidus visszamegy a túlélők kettőpontnullás csoportjához, ahol Ilana az egyik túlélő átmegy titokzatosba és felteszi neki azt a kérdést, hogy „mi van a szobor árnyékában?”. Lapidus erre nem tud választ adni, erre leütik. Na itt most mi lesz? Mi van abban a hatalmas konténerben és honnan került elő? Ilana mégis Widmorenak dolgozik? Ide a következő résszel!!!

Mikor Lesz Már Csütörtök???

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr836582245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása