"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök 2. évad 2.rész Hogy is volt?

2008. június 19. - Dharman
Te atya úúúúúr isten!!!! CSendlööööör Biiinggg...őőő akarom mondani... Hősök, hogy is volt... Ilyen gyorsan eltelt volna 1 hét?
Ordenáré!!
Na csapjunk bele az EMÓba! Ugyanis vele nyitunk.
Kap a képébe 2 vödör vizet, majd párszor orrba vágják. Emó nem tudja, hogy hol van, rá is kérdez. Ezután kap még 2 maflást és fogvatartói kijelentik, hogy otthon.
Kiderül, hogy azért haragosak rá, mert a konténerbe ahol iPodoknak kellett volna lenni, őt találtták. Ha iPodok helyett kapnék egy Emót, én is baromi pipa lennék.
Péter továbbra sem emlékzik semmire, így csökött agyú maffiózóink úgy döntenek, hogy előverik belőle az emlékeket. Good luck and Namaste!
Ezek után jön a rész címe, amit ezúttal egy pohárban kapunk: Gyíkok.
Bennet mutter forrásban lévő vízbe ejtette jegygyűrűjét. Kler cicánk meg is jelent tüstént és attól félve, hogy anyu kutyás kézzel halássza ki a gyűrűt, inkább ő szedi ki.
Anyuka jól le is cseszi: hiába hősködsz kisjányom, Muggles úrfit (még mindig nem tudom mi a kutya magyar neve) még így is többre tartom nálad.
Miután Kler elmegy suliba, anyuka mutat a Szemüveges Embernek (aki mellesleg Kler apja) egy újságot, melyben Kaitoról van egy cikk, amint az öreg aszfaltba süllyedve egész életszerűen játssza a halottat. A fotós profi volt, felső nézetből fotózta a hullát, pont úgy ahogyan ezt Mr Iszák meg is festette anno. Na nem kell megijedni, ez csak most derül ki, mert Szemüveges Emberünk, most tolta az asszony elé a festményt, ami állítása szerint egy 8 részes sorozat. Uccu neki, keressük meg a maradék hetet.
Matt Parkman nyomozó a bűntény helyszínén...helyszínel. Felettese értetlenül áll az események előtt, mjad felteszi a 20 milliós kérdést: Édes drága fiam Matt...ha ezt a sárgát valaki magával rántotta, akkor hol van a másik holttest? Mert ha nincs holttest, az vagy felkelt és elsétált, vagy elrepült. Idefigyelj...ha ismersz ilyen embert akkor szólj.
Matt Parkman nyomozó nem szólalt meg. Talán jobb is. Aztán szóba jött, hogy Angéla Petrelli ujjlenyomatait megtalálták a cikk-cakk ollóval vágott képen. No, akkor nincs más, azonnal ki kell hallgatni a nőt.
Takezo Kensei taj részeg, Hiro mégis arra kéri, hogy menjen Yaeko után, mentse meg, majd gyorsan szeressen bele, mert ez van a mesekönyvekben. Takezo kidől és lőn, Hiro felölti idétlen szamuráj hacukáját, nekiindul megmenteni a csajt.
Így a 8. perc után következzen a főcím.
Mohindert kirendeli Bill egy beteghez Tahitire. Kiderül, hogy az ő vére a gyógyír a vírusra. Na ne bassz!!! Mégis lesz valami szerepe a sorozat folyamán ennek a helykitöltő karakternek?
Eközben Magya és Alehandró menekülnek...
Péter gúzsbakötve. Meglátogatja egy csaj, hogy lemossa izzadt, kidolgozott posztemó testét. Kéjtlinnek hívják és a főnök húga. Valszeg ezek ketten szerelmesek lesznek. Amint letisztítja Péter sebes pofáját, megdöbbenve tapasztalja, hogy egy aprócska karcolás nincs rajta. Mondja is rögtön, hogy WTF?
5 perccel ezelőtt Mohinderrel még New Yorkban találkozhattunk, most viszont már Tahitin rontja a levegőt. Francául beszél (tehát itt ilyen nyelven beszélnek wow!): Zsö má pel Mohinder Szurásh. Azért jöttem, hogy megmentsem az életedet. Mondja ezt a betegnek,akit meg is talál majdnem rögvest. Ez annyira nem is lenne nagy szám, de a betegben egy ismerőst fedezhetünk fel, ő a tahitii néma, aki nem is néma. Welcome back brotha'! Amikor Mohinder említi a negrónak, hogy a cég bérelte fel, az fogja és és megvillantózza Mohi agyát úgy, hogy az nem fog semmire emlékezni...
Yaekot körbevette egy banda molesztálós szamuráj szegény csaj nem bír velük, de ekkor gondolhatnánk már, hogy mindjárt itt a felmentősereg Hiro személyében és jól elintézi a molesztálós népség valagát. Így is lesz. Köszönjük Hiro! Eskü ezek "Japánban" játszódó jelenetek érnek valamit, az egész második évadban :D. Szal szexsi japó csaj megmentve, lóra pattannak oszt jó napot.
Péter még mindig gúzsba kötve erölködik, csak nehogy aranyeret kapjon: Mukodj, múúúkodzs, MÚÚÚKÖDZS!! És lőn, a kötélen átfolynak a kezei, mint egyszeri DL a börtön falán. Épp szökni készül, amikor Kéjtlint elfogja az a banda, akinek az iPodokat kellett volna leszállítaniuk. Péter újra működésre utasítja kezeit és egy Bing-bang Attack-kal lángcsóvát lő az ostobákra.
Sulidráma következik, Kler Helyrerakom A Beleimet Miután Hara-kirit Követtem El Bennettel és West Flájingmen 2.0-val. A buta szöszi elfelejtette bezárni a kocsija ajtaját és azt bezony meglovasították. Kocsogok!
Hiro és szexsi japó csaj romantikáznak a virágzó szakurák alatt, miközben egy CGI őzike lesi őket. A szeksi japó csaj még mindig azt hiszi, hogy Hiro igazából Takezo Kensei.
Matt nyomozó kihallgatja Angélát. Kiderül, hogy a vén ribanc izélt már Kaitoval is. Matt jól belelát a fejébe, de ez egy pöppet zavarja az asszonyt és gondolatban jól elküldi nyomozónkat a büdös p.ba.
Ezután Matt Szőrös Nétennel találkozik. Áramkimaradások lesznek és Petrelli mutter elkezd visítozni. Mután bejutnak hozzá, azt látják, hogy a mami feje tiszta vágás. Valaki beosont úgy hozzá, hogy azt senki sem látta? Vagy öncsonkítás? Nem tudni...
Riki, Kéjtlin bátyja pipa, amiért Péter elverte a maffiózókat. Azt ígéri Péternek, hogy ha segít a kövi melójukban, akkor kap egy dobozt, amiben a múltját találhatja. Péter belemegy...
Hiro rábeszéli Takezót, hogy mentse meg a szeksi japó lány apját. Kilépnek a viskóból és a banditák, akiket Hiro hülyére vett jól lenyilazzák. Vére mondja: bluggy!! Hro mondja neki, hogy nem halhat meg. Ekkor a sebek begyógyulnak és voilá! A muksó halhatatlan! De minimum egy Kler cica 2.0!
Szemüveges Ember Bennetnél megjelenik a tahitii néma, aki nem is néma és talán hamarosan el is kezdik keresni a maradék 7 festményt.
Muggles úrfi tévét néz, hogy száradna ki a szeme. Kler szabóollóval lenyisszantja a kislábujját, ami vissza is nő. A baj csak annyi, hogy ezt Flájingmen 2.0 is láttja az ablakból. Le is bukik Kler előtt. Mire Kler kiér a ház elé, már senkit nem lát. Muggles úrfi az ég felé ugat, de ez a szőke picsa még csak véletlen sem nézne fel. Helyette észreveszi a földön Mohinder apjának könyvét.
Ha azt hinné az olvasó, hogy ennél már nincs lejjebb, téved. Nemsokára jön a sorozat mélypontja.
Jó éjszakát! Találkozunk 1 hét múlva ;)
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr436582271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása