"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök, hogy is volt 19.rész

2007. július 05. - Dharman

Uh na felkészült mindenki? Remélem, mert ebbe a részbe is lesz pár anyázós jelenet! No lássuk! Ott hagytuk abba, hogy Néten Lindermannal cseveg a jövőről, Hiro és Ando-kun el is ment oda kardostul, Sylar éppen Emó agyát vizsgálná, Mohinder csak néz a plafonra szegezve, Mr Iszák saját halálát festette le, Kler cica Petrelli muternál értetlenkedik, a Szemüveges Embert meg úgy megszívatták, mint Pétert a csajok, akik elvitték a legszebb gatyáját.

Benettel nyitunk, Kler cica ruhában jön hozzá Candice a zsivány, de nem veszi be senki a dolgot. Eric Roberts tart egy hegyibeszédet, degeci vagy te Szemüveges Ember, kígyót melengettem a keblemen, de nem nyírlak ki, mert parancsra várok. Las Vegas, Néten nézegeti Linderman lenyűgöző műkincs-kollekcióját, meghallgatjuk a főgazember mondókáját, én nagyon rendes ember vagyok, sőt, gyógyítani akarok - és ezt be is mutatja rögvest, mert ő is híró, egy száraz kóróból varázsol számítógéppixeles virágot ügyesen. Ezen most gondolkodjunk el egy kicsit, oké?
Matt Parkman közrendőr sz*r napjainak egyikét éljük meg mi is, ez a szerencsétlen már 19 epizód óta szív folyamatosan, megváltás lesz a szezonvég. Most a "papírgyárban" van bezárva, pizsiben, mezítláb, és a Szemüveges (kler apja) Bennet beszél a fejében, keljél már fel, és szabadíts ki, mertkülönben. Kissé nehezen megy a dolog, mert Parkman egy betonketrecben punnyad, de szépen lassan terv formálódik, és hajrá.
Kiderül, hogy Linderman és haverjai korábban próbálkoztak már világmegváltással, de k*rvára nem jött össze, így a faszi most egyedül akarja megvalósítani a tervet, aminek az a lényege, hogy az emberiség 0,07%-kának meg kell halnia, mert akkor majd egyesülnek, és küzdenek, és minden nagyon f*sza lesz. Nathan képet lát, rajta ő maga, az Oválisban, hoppácsak (jujj de nagyot néztek a kövi részben:D).
Matt Parkman Szemüveges Embert szabadít, annyira nem érdekes, ugorgyunk Mohinder kérójába, ahol Sylar épp megszabadítja Emót a tinccsétől; mutasd csak azt a rakoncátlan tincset/mindent elnyelő agyvelőt, Emókám! Dráma van, Emó szája a szokásosnál is jobban félrebiggyed, és kezdődhet az első igazi harc 2 szuperhiró között. Először is a vágás azonnal begyógyul, aztán Emó elméjének ereje a szekrényhez vágja a műkedvelő agysebészt, aki egyre szimpatikusabb nekünk.
Második felvonás: Mohinder leesik a plafonról ahová Sylar izé, szelleme szegezte, de Emó nem tud vele mit kezdeni, mert az ellen gyön megint, láthatatlanná kell válni, ez egy cheat kód Emó, te degecről származol. Sylar hamar megoldást talál a problémára, a vitrin összetört üvegablakát kézrátétellel megemeli, és szétszórja a szélrózsa minden irányába. Persze, hogy eltalálja vele Emót, aki pont háttal áll neki, ezek szerint láthatatlan állapotban az ember nem csak hülye, hanem vak is lesz. Mielőtt Sylar kiszedné az agyát, Mohinder átmenetileg hatástalanítja
Kler Petrelli muternál kérdezősködik; tudott rólam Emó? Tudott a frászt, kicsim, titokban voltál tartva, neked védelem kell, nem lehet csak úgy rohangálni a világban, csontokat visszanövesztve. Beszélgetnek még egy kicsit, a lényege, hogy mennek Párizsba nagyival, oszt jónapot. Ugorgyunk. Sylar magához tér, hisztizik egy sort, Izsák képére lel, és elindul beteljesíteni a jóslatot. Közben festő barátunk a  képregény utolsó oldalait teszi egy borítékba és adja egy futárnak, akinek még a vázlatait is átadja, KÉSZÜL A HALÁLRA, értjük.
Jajistenem, a DL családdal vagyunk, Dzsesszika és kedves férje vitatkoznak, Majka nincs biztonságban melletted, te nyomorult skizó, eriggyéinnét, de gyorsan, viszem a gyereket is. Linderman sameszei megjönnek Dzsesszikáért. Unalom a köbön. Matt Parkman a "papírgyár" folyosóin kóvályog, és kihallgatja, hogy Eric Roberts ki akarja nyírni őt is, CsernoBillt is, meg a Szemüveges Embert, Kler apját is. Parkman kiszabadítja Billt, és mennek Bennetért.
Mohinder Petrelli muternál, csókolom, meghoztam a gyerket, kicsit meg van halva, nem baj? Sírás, összeomlás, rossz színészi játék mindenfelől, alig győzzük kapkodni a fejünket az erőltetett könnyek és merev arccal előadott dialógusok elől. Tegye fel a kezét, aki elhitte, hogy Emó halott marad. Ugye? Nincs ilyen szerencsénk. Jön Kler, kiszedi a fejibül az üvegszilánkot, ami pont úgy és ott állt bele az agyába, mint az ő fejébe a fadarab anno a harmadik rész környékén. Erre mondjuk még várni kell, mert Dzsesszika jön… Lindermanhoz érkezik. A szakállasnak Majka kel; Dzsesszika drágám, annyit tettem magáért, hogy az csak na, hozza el nekem a kölyköt. Nem hozom, kabbe. Vissza Parkmanékhez,
Néten hazaér Las Vegasból, megnézi Emót ő is, oszt jónapot. Petrelli Muter most Néten előtt is leleplezi magát, igen, én irányítottam a dógokat, itt a lányod Kler cica, beszéljetek. A csaj végre kiszedi az üvegszilánkot, örülés van. Néten és Emó megbeszélik a dolgokat, én felrobbanhatok, mondja Emó, de nem halok meg, ezt kaptam Klertől. Hm, néz egy nagyot Néten, aki ezzel jól jár, mert akkor felrobban a város, ő elnök lesz, Emó nem hal meg, mi a baj ezzel a tervvel?
Matt, CsernoBill és a Szemüveges Ember Bennet, aki mellesleg Kler apja, egy kocsmában beszélgetnek, menni kell New Yorkba, mert ott van egy nyomkövető rendszer vagy mi, amivel mindig meg tudják találni a hírókat. Összeérnek szépen a szálak. Vágás, Niki mégis odaadja a kölköt Lindermannek? Oda hát, itt a bácsi, nem bánt, öcsi, csak cukrot ad. Májká el a vénemberrel, Niki visszaváltozik Candice kisasszonnyá (mintha még ezen csodálkozna valaki), és megjön az igazi Dzsesszika, aki ezek után biztos jól kiakad majd, és Emmy-díjas alakítást nyújt. Muhaha.
Mohinder, a világ legnagyobb lúzere, a lúzer ki****f*sz, aki MINDIG képes a legrosszabb nevet tárcsázni a telefonkönyvből, Eric Roberts társaságában néz nagyokat, nem tudtam kihez fordulni, rémes ez a világ. Küzdöttem Sylarrel, oszt mi lett belőle. Roberts javaslata: gyere velünk, legyél barátunk, kutass nekünk. Mohinder Sylart akarja elkapni, Eric Roberts szerint ez kettesben össze is jön.Megérkezik Mr Iszák rezidenciájára Sylar. Iszák: maga öl majd meg engem? Sylar: This is usually the part when people start screaming.
Sylar kicsit szadizza Mr Iszákot, ecsetekkel szögeli a padlóhoz, ne ugass nekem, piktorkám, mit tudsz te? A jövőt, jóember, azt. Lefestettem hogy kell téged kinyírni, bombát megállítani, lelőttem a csajom és leszoktam a hernyóról, most már kiírhattok a sorozatból. Így lesz, Sylar, ujj, hang, vér, fejtető, sikoly, sötétség. A Petrelli-klán továbbra is együtt, most Kler jön a faterral tárgyalni, hogy lesz mostantól? Közös karácsony? F*szt, politikus vagyok, választás előtt, zabigyereket hordozgassak körbe a sajtónak? Eredj a P…Párizsba nagyival, oszt jó lesz. Ugrunk Sylarre, aki, most hogy már tudja hogyan kell használni az ecsetet; fest bolondmód, ugyanazt a beállítást, mint Néten képén, csak sz*rabbul.
Ugrunk a jövőbe, Hiro és Ando-kun a Deveaux-ház tetején nézi a krátert és a várost, a bombaember nem végzett félmunkát. Hiro rádöbben, hogy a múltban valamit nagyon elcseszhettek, rá kell jönni, hogy mit, mert csak akkor lesz minden rendbe téve. Erre a legmegfelelőbb hely? Mr Iszák lakása, majd ő tudja, hogy mit kell tenni. A kéró megvan, de óriási a kupi, mindenfelé madzagok lógnak kis papírokkal, rajtuk szöveg, mellettük képek, a különböző idővonalak… Vajon kinek a keze lehet ebbe a dologba? Na kinek? Hát a jövőhirónak. Utolsó képkocka: a 2 Hiro farkasszemet néz egymással.
A kövi részben pedig megtudhatjuk, hogy milyen a.z élet a bomba után a jövőben! El ne mulasszátok!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr846582323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anett 2007.07.05. 18:26:26

hellóóó!!! csak annyit szerettem volna, h EMÓ barátunk jobban néz ki hátranyalt hajjal, mint szembelógóval... vagy csak nekem tetszik igy? nah mindegy.puszi

Róbert 2007.07.05. 18:57:53

Hát én meg csak annyit szeretnék íri, hogy Tim Kring barátunk biztos olvasta a blogba lévő síránkozásomat arról a fertelms tincsről ezért oldották meg így a dolgot. Most már csak Májkát kéne átkeresztelni, monduk Pistára, Pétert a biztonság kedvéért kinyírni, Dzsesszikát kútbalökni (na jó...kinyírni), Kler cicát meztelenre vetkőztetni és még több japó csajt a soriba! Csak ennyi lenne:D csókollak Anett! CSak ennyit szerettem volna :D
süti beállítások módosítása