"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök hogy is volt 13. rész.

2007. május 23. - Dharman
Ott hagytuk abba, hogy Péter összefut a Láthatatlan Emberrel, Klód Rénsz-szel. Klód lerázza, majd Péter újra megtalálja, majd újra lerázza...szal megy show.
Bennet és egy doki folytatják kísérleteiket Sylaren, szegény ember nagyon ratyi állapotban van már.
Hiro képessége még mindig doesn't work, szerinte a kard kell ahhoz, hogy újra használni tudja. Miközben ezt kifejti, észreveszik, hogy üldözi őket egy csapat ügynökféle. Nem állnak le velük kötekedni, próbálnak elmnekülni.
Néten meglátogatja Mohindert és öccse hollétéről érdeklődik...jó helyen...Mohinder nem tud segíteni, viszont elmondja, hogy Péter képességéből adódóan le tudja másolni a közelébe kerülő hősök képességeit. Petrelli g*ciskedik kicsit, aztán elindulnak felkutatni Pétert.
Kler a múltja után kutat, melyben Zek az "új" barát a segítségére van, esmét. A lebukás Bennet előtt egyre biztosabb, de még eddig megúszták. Nem hülye az az ember:D
Hiróékat végül is elkapják (nem mennek bele a bácsik a cserébe, pedig Hiro úgy szerette volna).
Nikit piciáter vette kezelésbe és k-ra nem tud vele mit kezdeni...
A manikűrös kihagyta Mafla úrfi egyik körmét.
Sylar meghalt, majd feltámadott.
Kler kideríti, hogy anyja 14 évvel ezelőtt halt meg egy tűzesetben, és vele halt 18 hónapos kislánya (Kler) is.
Parkmant 6 hónapra felfüggeszti a rendőrakadémia egyik szereplője a szolgálat alól, mert megerőszakolt...akarom mondani, mert azt hazudta, hogy hallotta az emberek gondolatait.
Néten és Mohinder megtalálja Pétert a lakásán, teljesen rátelepszenek. Péter ezt nehezen tűri, így próbál elslisszanni, hirtelen megjelenik (hehe ez jó) a láthatatlan Klód és segít neki a meglógásban. Beadja a derekát és úgy dönt, hogy tanítani fogja az emós Pétert.
Matt megszereli a vízvezetéket otthonában, majd jutalmul felesége bevallja, hogy - hú most tüsszentettem 2 orbitálisat - gyereket vár. Hurrá!
DL átsétál a gumiszoba falán és kiönti Nikinek a szívét. Belátta, hogy már nem bír tovább apja lenni egy olyan nevű gyereknek, mint MÁJKÁ. Niki segítségét kéri (le akarja passzolni).
Májká közben kézrátétellel rábír egy ATM automatát, hogy adjon neki egy kis pénzt (anyagi gondok álltak be a családnál, ugyebár börtönben anyuka aki bérgyilkolászna).
Hiróék elrablói a fő főnökhöz viszik a két kis japót, akiknek már gatyájuk tele van mindenféle földi jóval. A főnök pedig nem más, mint Mr Nakamura, Hiro apja.
Kler cica megtalálja vérszerinti anyját hála Bellnek és nagyszerű találmányának, a telefonnak. A vonal másik végén anyuka közben a tenyeréből kiszökő lángokkal gyújtja meg a cigijét. Sztem ez egy kira képesség :D Tüzes marok :P
Sylar kinyírja a dokit, majd mikor Bennet megérkezik Kler hogylétéről érdeklődik. Hát nem aranyos? :D
Sajnálom, hogy szétszedett és rövidke lett az e-heti, de meleg van és álmos vagyok, meg minden :D
Remélem azért átment a lényeg. A kövi hogy is volt jövő héten elmarad, de ígérem pótolni fogom. Addig még kaptok a képetekbe egy s mást.
Love and Peace!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr666582353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása