"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök 9.rész. Hogy is volt?

2007. április 25. - Dharman
Ma esti kínálatunkban többek között szerepel egy megmentésre váró Csírlíder alias Kler, egy megmentésre váró előrelógótincsűidegesítő Péter, egy Mohinder, aki nem vár megmentésre (még) viszont döntés előtt áll és ő is eléggé irritáló és még sokan mások...
Kler cica sulijában indítunk, ahol épp az udvaron pihennek a nebulók (megjegyszem, menő csávó tolószékben, kékes-zöldes fejjel is befigyel). Mindenki a diáknapok kiránynője cím kihirdetésére vár, amit Kler nyer meg, sokak bánatára. Dzseki a pompom lány (aki megmentette a tűzoltót) a legféltékenyebb. Na sebaj, már nem sokáig fogja emészteni őt a zöld szörny...
Néten és Szimón Mr. Iszák egyik képéről dumálnak, amin Péter látható vérbefagyva. Néten gyorsan megsemmisíti a festményt, mivel úgy hiszi, hogy ezzel megváltoztatja a jövőt. Kis naív. Szimón nem említi, hogy a festményről van egy fénykép is, amit nem habozik megmutatni Péternek.
Dzsesszika ( a nem szép én) vesz egy fegyvert (Kinsella 320Z), amivel ki akarja nyírni kedvesét, D.L.-t.
Szép átvezetés, Májkáékhoz: Míg D.L. otthagyja Májkát a kocsiban, a félig negró gyermek meglóg. Jajj de nem szeretem ezt a szálat...Pusztuljon DíEL, Dzsesszika, Májká...
Kit nem szeretek még:
Mohinder a focizós kisfiú után nyomoz (még mindig), aki be tud lépni mások álmaiba...később kiderül, hogy mégsem úgy van, de a lényeg, hogy a kis p*cs kavarja a sz*rt. Kis idő után meg is találja. A gyerek utat mutat neki és úgy tesz mintha ő lenne az atyaúristen.
Zek megveszi Kler cicának Szurash papa könyvét, majd összetűzésbe kerül Dzsekivel (szegény gyereket megint leb*zizzák). Ez Klernek nem tetszik, így hát pofánnyomja a csajt. Megérdemli. Így is kell.
Így hát meglesz az indok, amiért Mr szemüveges csúnyán néző manus (aki mellesleg Kler apja) Bennet szobafogságra ítéli (emlékeztetőül: Benett tudott a festményről, ami előrejelezte, hogy Klert ezen a napon skalpolják meg).
D.L. Megtalálja Májkát egy buszmegállóban...dumálnak meg minden...persze...mégsem verheti el a seggét, hisz ez egy film!!!
Zek kiszökteti Klert a szobájából. Így már szabad az út az estébe.
Péter megbeszél egy találkát Ando-kunnal. Úgy gondolja, hogy majd együtt mentik meg a csírlídert. Mikor ez megtörténik (mármint a tali) Ando elmondja Péternek, hogy Hiro visszautazott a múltba, megmenteni a rokonszenves pincércsajt (jajj asszem a kövi részben a gyenge idegzetűek sokat sírnak majd :D). Így Péter egyedül indul megmenteni a pomponlányt.
Mohinder úgy dönt, hogy nem kapcsolja ki a számítógépes programot. A program aktiválásához viszont jelszó kell.
Mohinder pedig talpraesett legény, így könnyen rájön, hogy a jelszó; Shanti (a tesója). Sej haj gyertyaláng!
A jelszó beírása után előjön egy hosszú lista, azok neveivel, akiknek különleges képességük van, vagyis extraordinöri ebilitizük!
Péter és Kler összefutnak a suliban. Péter azt hiszi, hogy Dzseki a pompon lány akit meg kell menteni, Kler nem hisz semmit, csak Péter undorító előrelógó hajtincsét látva hajlik hányásra az ajka.
Sylar és Bennet (rájön hogy meglógott lánya hazulról) apuka is megérkezik.
Sylar gyorsan megtalálja a két egymagára hagyott pompon lányt, Dzsekit és Klert. Mivel Dzseki képe van a megmentett tűzoltóról szólo cikken, Sylar jogosan hiszi azt, hogy Dzseki a hős extraordinöri ebilitízzel. Így gyorsan falhoz csapja Klert (aknek keze lába össze vissza áll azután) és szeme láttára lékeli meg Dzseki koponyáját. Hehh:D Nesze neked irigy kutya! Pö!
Majd Kler, Sylar szeme láttára gyógyul össze. Miért nem tudott még egy kicsit a földön heverve halottat játszani...
Természetesen ezután Klert is meg akarja lékelni, de Péter megérkezik és megküzd Sylarral. A vége ennek a harcnak (ami teljesen látványosra sikerült) az, hogy Péter magával rántja Sylart a magasból. Így érkeznek a bejárat elé, ahol is Péter felveszi a halotti pózt, ahogyan ez meg is lett festve by Miszter Iszák.
Sylar meglóg Kler pedig megtalálja Pétert, ahogyan az ugyan olyan ügyesen összerakja magát, ahogy Kler is tette. Nosza! Akkor úgy néz ki, hogy a spontán regenerálódás képességét is magának tudhatja? Na ebbe nem megyünk bele :D
Sylart elkapja Éden (Mr Bennet utasítására) és azt kell mondjam, hogy ez k*rva könnyen megy. Nem is olyan nagy szám ez a Sylar...
Pétert közben elfogják a rendőrök pompon lány skalpolás gyanújával (tiszta vér és közben egy horzsolás sincs rajta...na ezt magyarázza ki).
Mohinder véééégre dönt: Visszamegy New Yorkba és a lista alapján felkutatja a szuperképességes bandát. Gondolta volna a Tisztelt Blogolvasó, hogy ez lesz? Nahááát...
Dzsesszika céloz, és lő...hogy eltalálta-e D.L.-t, az majd kiderül (beb*szna, ha egy ilyen fegyverrel mellé lő)...
És a végére kapunk egy kis Hiro-t. Ez nem volt szép. Szerintem simán lehetne egy Hiro spin off showt készíteni. Szóval Hiro, 6 hónapot utazott vissza a múltba és innen fog folytatódni történetünk egy hét múlva, amikor is csomó dolgot megtudunk a szereplők múltjáról (pl. Sylaréról) és fény derül arra is, hogy miért nem tért vissza Hiro Ando-kunhoz 5 másodperc elteltével a jelnbe. Érdekes egy rész lesz, azt garantálom!
Apropó! Are YOU on the list?
Végezetül itt egy kis bizonyíték, mennyire nagy szám a Heroes a tengerentúlon. Sok sorozat megemlékezett róla, általában a "Save the cheerleader save the world", és az "Are you on the List?" szlogenekkel. Bogarásszátok át ezt a pár rövid videót. :p
  1. Vészhelyzet - Dubenko és Neela spoilermentesen a 13×16-ban.
  2. The Family Guy - Azt hiszem az 5×07 promója volt
  3. My Name is Earl - ez az Earl-jelenet már látható volt nálunk is.
  4. One Tree Hill - Tuti gimi - 4×15 promó, az nézze, akinek nem spoiler.
  5. Studio 60 - Itt Masi Oka önmagát játssza, így elég direkt az utalás.
  6. Smallville - 6×11 promó - Itt “Are you…” és “Save the World” is van.
Ezzel a rovattal egy hét múlva újra itt...addig is próbálkozzatok, hátha ti is találtok valami különlegeset magatokban ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr106582335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timot 2007.04.27. 17:56:15

Hali! A feliratos részeket honnan szeded? Minsig olvastagom a hogy is volt cuccokat itt, és egész kedvet kaptam hozzá, de a TV-ben vhogy nem tom rávenni magam, hogy megnézzem, amásik meg, hogy már megy egy ideje, de felirattal adnék neki egy próbát, kivncsi vok rá. :D

Róbert 2007.04.28. 07:18:11

Kedves TimTim! Nagyon jól teszed, hogy nem a tvből akarod nézni :D Igaz a magyar szinkron nem is olyan pocsék, de azért sok mindent elvesz a filmből. A sorozatot bármelyik torrent oldalról letöltheted, és egy hosszúpuska nevű felirat oldalon feliratot is találsz hozzá. Ha viszont a könnyebb módját választod, akkor szólsz nekem és elviszem a conra neked egy DVD-n :D
süti beállítások módosítása