"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök 5. rész. Hogy is volt? (Hirók)

2007. március 29. - Dharman
Helyszín a metró. Péter hajszála csikizi az orrát, de ő bátran helytáll és igyekszik nem tüsszenteni. A jövőből jött szugoj Hiro Nakamura, karddal, hosszú hajjal  meg mindennel, elmeséli Péternek, hogy meg kell menteniük a pom-pom lányt, Kler babát. Viszont mindenek előtt meg kell keresnie Mr Iszákot, hogy furher információkat kapjon tőle.
Mikor Hiró eltűnik, az idő folyama újra elindul. Péter mindent elmesél Mohindernek, aki megint csak hülyének nézi Petit és egy szavát sem hiszi el (ha valakinek ilyen előrelógó hajtinccse lenne, én sem hinnék neki).
Mr szemüveges csúnyán néző manus (aki mellesleg Kler apja) Benet és nigger barátja választottak Niki és Néten közül, hogy melyiket kapják ki az ágyból. Mivel a Néten előbb van az abc-ben, mint a Niki, így Nétenre esett a választás. Néten azonban nem esett a feje lágyára, elrepül, mint szupermen, fel, fel a magsba.
Nikit egy negró ébreszti, akiről iderül, hogy Néten testőre és kérdőrevonja Nikit, hogy hol van Néten. Niki még az éjszakára sem emlékszik (mert hát ugye előjött a nem szép éne) nem, hogy arra, hogy mikor tűnt el az elnökjelölt úr.
Aztán jött a ferdeszemű asszonyság is, aki közölte Nikivel, hogy mivel jó kurva volt előző este, ezért tartozás letudva Lindermen bácsinál.
A fánkzabáló felesége aggódik férje hol léte miatt, aki a díványon ébred. Jól le is cseszi, hogy hol zsibbasztotta a seggét 1 napig. Matt természetesen meglepődik, hogy 1 napja tűnt el. Hűűű ha. Ezek után próbálja visszanyalni magát a feleségénél, ami sikerül is. Miután lemegy a közértbe, hogy jégkrémet vegyen szíve választottjának, leszerel egy piti kis tolvajt is, majd szomorúan kell tapasztalnia, hogy nem is olyan jó emberi fejekbe látni, mert gyorsan megfájdul tőle a feje.
Hirót és Andó-kunt kivágják a sivatag közepén egy kis étterem mellé. Hiró palacsintára éhezik, és tesz Andó-kunra, aki folyamatosan a verés miatt szidkozódik. A kis falatozóban, Hiró nagy örömére van palacsinta. Valószinűsítehtő, hogy Andó kun nem szereti a palacsintát, mert ott hagyja Hirót és inkább elmegy felkeresni a kurvár, Nikit. Hiró fellélegez, mondván; "lehet hogy egyedül gyorsabb lesz a világ megmentése". Majd látja Nétent landolni, az étterem mellett.
Néten egy szál pizsamanadrágban lép be a falatozóba, kérve egy kávét és egy mobilt. Hiró rögtön rácuppan és elmeséli, hogy bezony neki is van szuper képessége...térgörbítés, meg minden. Majd megjósolja, hogy Néten megnyeri a választást. Ezért a kedves jóslatért cserébe, meggyőzi Nétent, hogy adjon neki egy fuvart Vegasba. Néten az út végén szavazz rám kitűzőt ad Hirónak, aki boldogan kurjantja a tömegbe, hogy Néten a király.
Néten összefut Nikivel. Egyik sem ért semmit. Ezek után egy kis nyálcsorgatás, majd Niki elújságolja, hogy az izéllésüket (amire nem is emlékszik) felvették, hogy zsarolhassák Nétent.
Kler tök jól van a kórházban és elhatározza, hogy elmesél mindent Mr szemüveges csúnyán néző manus (aki mellesleg az ő apja) Benetnek. Tehát az erőszakolós menő csávós történetet. Több sem kell Mr szemüveges csúnyán néző manus (aki mellesleg a tudjátok kinek az apja) Benetnek, betör a megerőszakolós menő csávóhoz, csúnyán néz rá és ezzel jól meg is ijeszti, majd szól a nigger haverjának, hogy vájja ki a csóka emlékezetét. Mikor Kler meglátogatja őt, meglepődve veszi észre, hogy a gyerek semmire sem emlékszik. Legalább nem kell magyarázkodni...
Eközben Peti meglátogatja mr Iszákot. Iszák kicsit durcizik, mert hát Péter mégis csak lecsapta a kezéről Szimónt, meg az anyaga is elfogyott...
Péter megtalálja Iszák egyik pompom lányos képét, ami mellesleg befejezetlen. Nosza hajrá, gyorsan határozatra jut: majd ő befejezi, mert hát a múltor már lerajzolta a jövőt. Nahiszen, úgy is lesz. Rajtaterem szemén az a fehér hártya és elkezd festeni, mint állat.
Niki hazaérkezve házába, csomó fakabátot talál, akik DL-t a férjét keresik, aki lvileg oda tart. Helyette Andó-kun toppan be a házba. Na de hát ez így hülyeség, szal Niki el is zavarja a váratlan vendéget, aki visszamegy a bérelt autóhoz, ahol Hiro is várakozik. Felhívják Iszákot és az éppen ott tartózkodó Péterrel is tudnak beszélni, aki el fogja újságolni, hogy mit üzent nekik a jövőbeli Hiro (persze csak a kövi részben).
A képen amit Péter befejezett a megskalpolt pom-pom lány fekszik vérbefagyva.
Ennyi volt a móka mára. A rész egy átlagos rész volt, ennél már csak jobbak jönnek. Sajnálom, ha kicsit laposra sikerült az összefoglaló...kövi héten jobban összeszedem magam.
Ez azt jelenti, hogy "Hősök 6. rész. Hogy is volt?" rovatommal találkozhattok egy hét múlva ugyan itt, kb. ugyan ebbe az időben!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr326582327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása