"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök 4. rész. Hogy is volt?

2007. március 22. - Dharman
Szal a fánkzabáló Matt Parkman egy laborban oda van kötözve egy műtőasztalhoz. Nem tudni, hogy hol van, ezért ki is írják, hogy "Ismeretlen helyen". Szal kurva poén, na. Monitoron kivetítve az agya, ő maga meg tök kóma. És ki vigyorog rá az ágy mellett? a Mr. szemüveges csúnyán néző manus (aki mellesleg Kler apja) Benett. Meglepetésünkre (vagy nem is) Benett tud Matt képességéről, és a nigger aki az előző részben a kocsmában is volt, tudja blokkolni Matt képességét, így a zsaru (tudjátok, Matt) nem tud kutatni mások gondolataiban. Aztán ez a Matt (a zsaru :P) annyira ügyes, hogy egy nevet mégis talál Mr. Benett fejében: Kler nevét.
Mr Benett csúnyán néz és kiadja a néma negrónak, hogy...aszonygya, hogy "áss mélyre, utána tisztítsd ki". Gondolom nem a Benett rezidencia pöcegödrére gondolt. Na de ennyi elég is lesz mára a zsernyákról. See ya next time!
Hiro és Ando-kun már Las Vegasba zsugázik (na most ez hosszú zárójel lesz...készüljön mindenki...nagy levegő: már csaknem elfogy minden pénzük, amikor Hiro megállítja párszor az időt, elintézi, hogy nyerjenek és...nyernek. Annyi pénzt nyernek, hogy ihaj! A póker vesztes ezután elveri egy sikátorban a két húzottszemű sárgát. Na és most készüljön mindenki, mert hamarosan vége a zárójeles mondataimnak. Ugye milyen zavaró? Jaa és itt a jobboldalon is az a kép van amikor Hiro megállíttja az időt és a kilöttyenő koktélt visszahelyezi a pohárba...hehe...vicces...hehe) ahol feltűnik Niki és Májká is..na bazz. Akkor ez Lindermen kaszinója, ahova az előző részben a rendőr Nikiéket küldte. Egy húzottszemű azt parancsolja Nikinek, hogy feküdjön le az elnökkel aki másnap érkezik, mert különben lesz nemulass. Hát mit van mit tenni, Niki másnap egy aljas trükkel szobára viszi az elnököt....aki  véletlen, pont Néten. Lelkiznek egy pöppet, aztán Niki jól...elindul haza. A lifthez érve, előjön a nem szép éne (még mindíg nevezzük, mondjuk Dzsesszikának) majd miután a liftben agyonver egy rosszfiút, visszaindul Nétenhez...na hát most már tényleg izélnek egyet, oszt jónapot. Jaaaa és nem mellékesen Niki meztelen, jaaaa és ott van a hátán az a fura S alakú jel.
Elszenderülnek és a kövi snittnél már a Mr. szemüveges csúnyán néző manus (aki mellesleg Kler apja) Benet áll ott az ágyuk előtt a néma niggerrel (benettnek az ágyak mellett állás a szuperképessége?) és azt tanácsolja a negrónak, hogy egyikőjüket vigye el...na ebből mi lesz... Kit érdekel... engem Kler érdekel...na mi is történt vele:
Ugye előző részben ott hagytuk abba, hogy Kler-cica mellkasát felnyitották aztán kivették a fejéből a fadarabot (tudjátok a korboncnok). Kler felébredt és szépen összecsomagolta magát, úgy ahogy kell. Felvett egy köntöst és hazaslisszant. Boncolós néni, meg csodálkozott rendesen, hogy lába kelt a hullának. Én tuti összeszartam volna magam. Persze Mr szemüveges csúnyán néző manus (aki mellesleg Kler apja) Benet az egészet levágja, mert látja, hogy Kler lába tiszta dzsuva...meg is ígéri neki, hogy ha hazajön akkor el lesz intézve a valaga (dehát sietni kell, hogy megkukkolja, ahogy Nétenék izélnek).
A suliban Kler megkéri az erőszakoló menő csávót (aki nem kicsit lepődik meg, hogy Kler még él), hogy vigye haza. A cicababa szeretne vezetni, és az erőszakoló menő csávó bele is megy a játékba. Kler persze bosszúra szomjazik, az erőszakolás miatt, így gondol egyet és kétszázzal nekivezeti a kocsit a falnak. Így jártak...
Péter és Szimón is izélnek egy nagyot, majd másnap együtt ébrednek...Szimón nem szeretne Péterrel járni...Péter szeretne Szimónnal járni...ezt így tessék elképzelni!
http://www.theage.com.au/ffximage/2007/01/24/heroes_wideweb__470x339,0.jpgMohinder megkapja apukáját postán (egy urnába összegyűjtve), majd gyors döntés: márpedig abba az úrnába ne legyen semmi, jó lesz másra, inkább hazamegyek és szétszórom jó apámat valamerre...
Már épp csomagolna, amikor Péter beállít és elkezdi nyomni a sok hülye sódert, hogy ő repülni is tud, meg jövőt festeni is, ha olyan emberek közelébe van akik szintén tudnak (nagy ügy...én meg el tudom énekelni a kis kece lányomat). Mohinder nem hisz neki, de belemegy, hogy meglátogassák Miszter Iszákot (a festőt).
Eközben Miszter Iszák ( a festő) belövi magát, majd lefesti Kler cicát, akit épp üldöz egy bazi nagy ÁRNYÉK! Annyira fest szegény ürge, hogy észre se veszi, ahogy Péterék kopognak az ajtón. Nincs mese, Mohinder és Péter haza indulnak. Épp a metrón utaznak (pont azon amit baloldalon láthattok), amikor megáll minden (metró, levegő, orrát turkáló öreg néni, ágyékát vakaró megfáradt munkás). Csak Péter tud mozogni....majd megjelenik előtte Hiro Nakamura, aki a JÖVŐBŐL JÖTT! ÉS SOKKAL KOMOLYABB, PERFEKT ANGOLUL BESZÉL ÉS ISMERI PÉTERÉKET A JÖVŐBEN. ÉS ÜZENETET HOZOTT, HONNAN? A JÖVŐBŐL! ÉS VAN KIRÁLYOS KARD A HÁTÁN!!! (itt teszem hozzá, hogy hiro kérésére került így megrendezésre ez a jelenet, méghozzá kedvenc rajzfilmje miatt, ami a dragon ball volt. Itt Trunks tér vissza a jövőből, hátán neki is kard van és fontos üzenetet hozott Gokuéknak.)
És ha láttátok az előzetest, a jövő heti részről, akkor tudjátok, hogy a következő az üzenet: Mentsd meg a lányt, mentsd meg a világot! Az eredetiben ez így hangzik: Save the cheerleader and save the world! Ez kb annyit tesz, mentsd meg a pom-pom lányt és ezzel, mentsd meg a világot. Tehát ha megmented a pompom lányt a világ is megmenekül. Örülök, hogy nem pom-pom lánynak fordították! Riszpekt TV2!
Köszönöm a figyelmet, ezzel a rovattal egy hét múlva újra jelentkezem. Annyit elárulok, hogy Hiro nagyon sokat fog szerepelni a kövi részben és a mostani után az 5. a kedvenc részem!  Ez mondjuk nem érdekel senkit, de az én blogom, szal azt írok le amit akarok, akinek meg nem tetszik, az hülye!
Love and Peace

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr416582325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása