"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Új Dragon Ball sorozat: Dragon Ball Super!

2015. április 28. - Dharman

A semmiből jött a hír, mondhatni az utolsó pillanatban (azért az ilyen dolgokat időben el szokták kezdeni promózni). Az új évadot már júliusban elkezdik adni, heti bontásban, reggel 9-től a Fuji TV-n, éppen abban a sávban, ahol most még a Dragon Ball Kai fut. A sorozatot Akira Toriyama fogja készíteni és a régi szinkronhangok is visszatérnek. 

572db731aa6eb321e89b9676726b2fec.png

Úgy tűnik a két mozifilm olyannyira jól szerepelt, hogy ezt a lehetőséget hülyék lennének elszalasztani, így 18 év után folytatódik a sorozat. A történetben Majin Buu legyőzésétől vehetjük fel újra a fonalat, aminek még senki nem tudja, hogy hol lesz a vége. Logikus lenne a Dragon Ball Z utolsó részében bemutatott 28. Nagytornáig mesélni, de valószínű, hogy ezt majd a nézettség dönti el. Az új sorozat játszódhat a két új mozifilm előtt, vagy után, kapcsolódhat a Dragon Ball GT-hez, de semmissé téve az ott történteket túlfuthat rajta, egy teljesen új univerzumot teremtve. Ha jönnek a konkrétumok, megírjuk! :)

forrás: kanzenshuu.com

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr637407026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása