"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Szavazás, savazás

2014. április 06. - Dharman

Egész nap azon röhögtem és szörnyülködtem, hogy valószínűleg ma fog lezárulni és megromlani a legtöbb barátság az évben. Mindez a szavazások miatt. Az összes párt rajongója/szavazója az ellentáborok szavazóit elhordja mindenféle nácinak/komcsinak/libsinek stb., mert úgy hiszi, hogy csak az ő általa választott párt a tökéletes, az aki nem lopott, nem csalt, nem hazudott, max. csak egy kicsit a többihez képest, a többi pártot meg le kellene mosni a Föld színéről is, mert egytől egyik ilyenek meg olyanok.

Az egy dolog, hogy elmegyünk szavazni, mert van valamiféle demokrácia. Viszont szerintem az a bolond, aki egy pártban is megbízik és még védi is a mindenféle vitákban, miközben összeveszik a családdal, barátokkal, ismerősökkel. Most komolyan, többet érnek azok a gazemberek, mint a családi/baráti kapcsolatok?

Elég könnyen belátható, hogy egyik párt sem ér annyit, hogy vérre menjünk értük, mégis ezt látom mindenhol.

Lent pedig idős Stewie is megmondja a magáét. Ez egy ilyen nap. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr386586187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása