"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Emberségesség és cukiság egyben – Képes riport

2014. február 08. - Dharman

Egy Belal nevű tizenéves fiú, egy bangladesi megáradt folyóból, az életét kockára téve, őzikét mentett. A szemtanúk sokáig attól féltek, hogy a fiút is elvitte az ár, aztán az mégis felbukkant és magasra tartotta a kisállatot, hogy meg ne fulladjon.
Amikor a fiú és az állat kiértek a szárazföldre, a helyiek éljenzésbe kezdtek. Éppen arra járt egy hivatásos természetfotós Hasibul Wahab is, aki az alábbi képeket készítette. Elmondása szerint a barátja is épp a fiú után akart ugrani, hogy megmentse, de szerencsére a fiú túltéve magát a nehézségeken, maga is ki tudott úszni a partra. Awwww!

Hogy integet a kis patáival...awwww :)))

Most meg, mint egy kis műugró awww!

4

A nagy ijedtségben arra is van lélekjelenléte, hogy farkával simogassa a srác karját hálája jeléül :))))

5

Magától ment állatorvoshoz egy sebesült őz az Egyesült Államokban. A kutyákhoz, macskákhoz, papagájokhoz szokott ohiói klinikán igencsak elcsodálkoztak már magán az őzön is, amely szokatlan vendég, ám azon még jobban, hogy egyedül érkezett, önszántából, ráadásul okkal, kezelésre szorulón. Az őz részéről valószínűleg nem volt tudatos a dolog, egyszerűen berohant a klinikához tartozó állatkereskedésbe, annak éppen nyitott ajtaján. Feltehetően nem eladni akarta magát, mert miután az áthívott állatorvosok ellátták az állat egyik hátsó lábának sebét, és kinyitották ismét az ajtót, az őz rögvest elrohant, vissza az erdőbe.

- Mit mondanak akkor, amikor egy kecses erdei állat megázik?

- Őzönvíz.

নিজের যত্ন নিন! (Vigyázz magadra! - csak bengáliul, hogy megértse :) )

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr146586137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása