"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Szilveszter a Hereföldön 18. rész (Honnan a név?)

2013. december 31. - Dharman

Ha minden rendben halad az időzítéssel, akkor ez a 18. poszt ma, és ez azt is jelenti, hogy 18:00 van. Azért is kezd nehezedni a dolgom, mert ha eddig követtetek is minket, lassan mindenki elmegy otthonról és elkezdődik az ünneplés. Kérlek Titeket, használjátok az okostelótokat és a buliban is olvassatok minket egyfolytában!!! Kit érdekel a hülye buli...Szóval mit is adhatnák nektek estére...

Talán elárulhatnám, hogy honnan a név. Már annak, aki nem tudta volna idáig. Menjetek fel a Facebook oldalunkra (és lájkoljátok, ha még nem :P) és ott menjetek a videókra. Az első, 3:17-es videóból pedig kiderül miért lett Hereföld a Hereföld.

Megvan? Helyes! Akkor egy kis hiánypótlás. A Sas kabarék hiányozhatatlan elemei (12-es karika alatt) a fedetlen keblek, avagy a cicik. Azt hiszem ez nálunk sem maradhat ki, ha túl akarunk nőni a balos nyugdíjasok kedvenc showműsorán (nem csak az övéké a világ). Mielőtt valaki azt mondaná, hogy ez már felnőtt tartalom, elmondom, hogy nem. Ez művészet. Ugyanígy Kiszel Tünde cicis naptárja is az.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr366586075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása