"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Megtisztulás éjszakája a Kinizsi utcai Csínom Palkó általános iskolában

2013. november 16. - Dharman

A Csínom Palkó általános iskola egyik osztálya mint minden évben ilyenkor, most is csatlakozott a harchoz az erkölcsi fertő ellen. Pontban nyolckor meggyújtották a tisztító lángot és rávetették mindazt az írásos formájú szennyet, amit csak fel tudtunk kutatni az általános iskolákban.

L. Ferike 2. c osztályos tanuló így nyilatkozott, miközben a Hétszínvarázs c. tankönyv sál példájával "S" betűre tanító oldalát kitépve sodort magának egy spanglit, majd a könyv maradék részét a tűzre vetette: "Nem gondoljuk magunkat szenteknek, nem voltunk mindig Csínom Palkósok, bár van közöttünk, aki már 15 éve az. Én 4 éve jöttem ide a Pillangó óvodából. De amikor a C osztálynak szenteltük életünket, akkor önként vállaltuk, hogy VV Karcsihoz méltó életet fogunk élni, és törekszünk az ingyen sulitej mellé az ingyen hasist is bevezetni."

R. Zsuzska szintén 2. c osztályos tanuló arról beszélt, hogy "A tűz fényt gyújt az éjszakában, ezáltal tökéletesen szimbolizálja a fény és a sötétség küzdelmét. Ebben a küzdelemben mindannyian részt veszünk, bár sokan tudatosan tudatmódosítók hatása alatt állnak, így nincsenek ennek tudatában. A fény néha erősebb a sötétségnél, de néha meg nem. Hiszen, ha fényt gyújtunk, a sötét megszűnik a fény közelében, de ha lekapcsoljuk a fényt, akkor újra sötét lesz és sötétben, könyvek nélkül, még azt a kurva leckét sem kell majd megírnunk." – majd ezzel a lendülettel tűzre dobta a Varázslatos matematika 2. osztályosoknak c. tankönyvet és osztályfőnökük sánta tacskóját.

Próbáltuk elérni a Csínom Palkó igazgatóját és a srácok osztályfőnökét, de előbbi elhatárolódott az esettől és tagadta, hogy a gyerekek a Csínom Palkóba járnának, utóbbi pedig – a szomszédok állítása szerint – elkóborolt kutyáját kereste.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr536585983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása