"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Ön szerint mit vegyen a kormány 12 harci helikopter helyett?

2013. február 16. - Dharman

A választható lehetőségek közül a válaszadók 58%-a (18 fő) azt szeretné, ha a kormány a harci helikopterek helyett venne: 12 ugra-bugra urat, 11 táncos, tarka úrnőt, 10 tekergő kéményseprőt, 9 kötényes kisleányt, 8 nyulat a vadász oldalán,  7 hattyút, 6 tyúkanyót, 5 szélkakaskát, 4 nyafka macskát,  3 veréb-zenészt,  2 gerlét és 1 csízt a csupasz körtefán.

Bár azok kívánsága (sem) fog érvényesülni, akik az apostolokra szavaztak (8 fő), még 12 ValóVilág évadra (5 fő), 12 apacsra (3 fő), de mindenkinek köszönöm az aktivitást (naivitást :))) ). A harci repcsik meg majd szállítják az utasokat a 4-es metró vonalán, vagy a 3-as metróén, amikor felszedik a síneket onnan is. Az új szavazás már kint van a helyén. Mostantól újra rá lehet nyomni valamire. Előre is köszönjük.

A képet a jazsoli5.freeblog.hu-ról loptam.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr256585451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása