"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Japán Visszavág/日本の復讐: Modern Magyar Műfordítás: VV Zsófi - Rágógumi (風船ガム)

2012. március 05. - Dharman

Figyelmeztetés: a következő poszt a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat tartalmaz, ezért megtekintését CSAK erős idegzetűeknek ajánljuk.

Ha felkészültetek, kattintsatok a továbbra!

Emlékeztek még a műszempillás dalocskára? Ha emlékeztek, biztos vagyok benne, hogy azt kívánjátok, bárcsak ne így lenne. De van egy rossz hírem: soha de soha nem fogjátok elfelejteni.
Ez a nagy helyzet, de borzasztóan bugyuta popdalokért nem is kell olyan messzire mennünk. Ezt kapjuk most vissza, bele az arcunkba, Chinami ugyanis átültette japánra VV Zsófika Rágógumi című rettenetét, ezzel méltó módon bosszút állt rajtunk korábbi posztunkért. Köszönjük neki.

Jó szórakozást!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr656584853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

杏桃来春 2012.03.05. 10:25:04

asztaku#$& ! Maradok きゃりーぱみゅぱみゅ- nál :)

hosokawagracia 2012.03.05. 11:17:52

Igen, ez きゃりー-t mindjárt más megvilágításba helyezi......:D De azért a fordítás elég jó lett, kedvenc részem a 「たまに飲み込まなきゃ」:D
süti beállítások módosítása