"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Még jőni kell, még jőni fog...

2011. április 16. - Dharman

...egy jobb és tartalmasabb bejegyzés, de az az igazság, hogy korán van hozzá. Egyébként is szombat van és ezt a posztot is még pár nappal ezelőtt írtam...mert őszintén, kinek van kedve szombaton tartalmas posztot írni, mostanában egyébként is cefetség van, mer' hideg van és bizonyára a kedves Márton sensei is küldte a több oldalas japó lecót, aminek úgy kellene nekiállnom, hogy lemaradásom van az előző heti lecóval is...kellett nekem bulizni...persze, hogy taccsra vágta a vasárnapomat és egy sort nem tanultam...

...nem mondom, hogy nem esett jól, mert jól esett...nem csináltam semmit 2 napig...aztán hétköznap meg már egész mást kellett tanulni és csodálkozom rajta, hogy most meg minden itt tornyosul...hát a nagy büdös fenét...neki kell állni, csinálni kell, mert van értelme.

A poszt meg majd jön, ha úgy tarja kedvem és akkor, ha mutattok elegendő aktivitást, mert még a kiakasztott cset-fórum-poszt is üres, ami szégyen és gyalázat. Tudom, hogy egyre beljebb sodródunk a válságba és már Gyurcsányt is hiába szidjuk, mert már nem ő tehet róla, plusz VV Éva villában maradásáért is sokat kell idegeskednünk, ami a maradék energiáinkat is felemészti, de mégis itt ez a gyönyörűséges blog, ahol érdemes kommentelni és böngészni a tartalmat óraszám, mert bizony mondom néktek, ez még mindig jobb, mint hajtóvadászatot indítani parlagfüvek ellen, akikkel szemben egyébként sem lenne semmi esélyünk, hisz csippelve vagyunk a pokol gyíkjai által.

Egy vidám macska alakú jéghegyEgy vidám macska alakú jéghegy

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr606584331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cella 2011.04.16. 14:39:13

A Cicajéghegyet posztolnom kell fészbúkra, de sürgősen... Egyszerűen ha nem teszem meg... Neeeem, ez elő sem fordulhat, hiszen, annyiiiiiiiiiiiiiira cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :3

Vash 2011.04.16. 14:47:44

Tessék, csak tessék! Hátha akad rá pár lájk, amit lájkolhatsz :)!
süti beállítások módosítása