"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Parlagfű kiirtása megvezetés !!! (NO KOMMENT ROVAT)

2011. április 13. - Dharman

Szemelvény a TKBF Diákinfójáról:

Basilides Lilla <solymokparja kukac.....> írta:

Parlagfű kiirtása megvezetés !!!

Gyógyszerhatalom áll a parlagfű, mint GYÓGYNÖVÉNY  kiirtása mögött
A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető, s azóta rendszeresen fogyasztható, az év minden
napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és

rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs).
Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát.

Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző  tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom. Veterán dobóatléta vagyok, és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehézkalapácsokat. Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye körül
talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim.
Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítményjavulásokat lehetett tapasztalni.

Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufásdoboznyi zöld port több tízezer forintért.
Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért olyan drága?

Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben.
Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, inkább

megízleltem s megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por a parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok!
Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el.
Szerintem sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségűk is volt, meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is.
A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irttatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is
kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt!
Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak (én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos, a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne.
Ezért a világ urai,a fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több földtörténeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen uraknak. Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől. A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak
Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségűket!

Weil-Várhegyi László

feltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta,

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr996584329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vash 2011.04.13. 20:13:50

OSTOBÁÁÁK!! Zabáljátok!!! De mindet!!! Hogy a nagymamám se legyen cefetül minden virágzáskor!!!

Matyi 2011.04.13. 20:16:41

csodás egy műalkotás!!!! Már tudom mi akarok lenni ha nagy leszek. "összeseküvéselméletgyártó"

Orsi 2011.04.13. 20:27:18

Nem elég az összeesküvéselmélet. Kell köréje vallás is. Úgy az igazi. Lehetőleg ősmagyar.

Vash 2011.04.13. 20:38:04

Közben az jutott eszembe, hogy akik pl a tojásra allergiásak, ehetnének tojást és akik a tejre, ihatnának tejet és akik a mogyoróra, azok ehetnének mogyorót. Zoli vetette fel, hogy rendezhetnénk műveltségi vetélkedőt is a parlagfüvekkel és egyéb intelligens növényfajokkal és akkor kiderülne ki a jobb.

Vash 2011.04.13. 20:42:44

Maty! A válaszodat a levélre beilleszteném ide, csak hogy lássa mindenki milyen színvonalon folyik az "infón" a diskurzus. Ebben a válaszban minden benne van, ami megy itt nap, mint nap: Sziporkázóan csodálatos békesség Igen, ez csodálatos. Van egy honlap ami mindenre választ ad: http://www.feny-angyalai.hu/magyar/default_15_hu.htm Engem megmentenek a Galaktikus Konföderáció Mennyei Angyalai, ha elfogyna a parlagfű (Egy barátomtól tudom, hogy Fukushimában is parlagfüvet adnak a sugárszennyezésnek kitett munkásoknak). Ha nincs több akkor az intravénás kátrány is segít egy kis ideig. Amúgy eladó egy szép kis burmai térdkalács-parittyakő gyűjtemény, valamit egy egykedvű nepáli nagymamatetem. Ugyanitt kisnyuszikat átveszek, de kizárólag konyhakész állapotban (recepteket tudok adni) A Végtelen Kék Ég vigyázza mindannyiunk álmát. Csók

Orsi 2011.04.13. 20:49:34

Matyi, beajánlanál minket is a Galaktikus Konföderáció Mennyei Angyalaihoz? Kicsit nagyobb biztonságban érezném magamat. Gyorsan ki is megyek a hévmegállóba, oszt begyűjtöm a parlagfüvet, mielőtt a Gonosz Gyógyszergyártók Konföderációjának tagjai, bértollnokaik, és egyéb, sötétlelkű szennyek jönnének, és az éj leple alatt csendben lekaszálnák. Arra még nem gondoltatok, hogy parlagfűdílerkedéssel mennyire jól lehetne keresni, ha ennyire súlyos a helyzet?

Vash 2011.04.13. 20:52:34

"Arra még nem gondoltatok, hogy parlagfűdílerkedéssel mennyire jól lehetne keresni, ha ennyire súlyos a helyzet?" Valszeg ezért tilos termeszteni...gondolom Orbán és Gyurcsány kertje tele van vele és a sufniban zacskózzák majd adják el őket azokban az országokban, ahol nincs belőle! Ajándékba adhatnánk minden 10deka után 5deka csattanómaszlagot:)

Orsi 2011.04.13. 21:00:14

Törzsvásárlóknak kutyabengekéreget és ricinusmagot is adunk, havonta egyszer!

Jamaal 2011.04.13. 21:57:52

most mért mondtok ilyeneket? az ilyesmi teljes mértékben igaz... nagymutter is mióta a csiperkéről váltott a varázsgombára, sokkal vidámabban telnek a vasárnapi ebédek és senki sem beteg (mert kibaszott módon leszarja mindenki a betegségét :D)

Hitokiri 2011.04.13. 22:20:07

A vetélkedő Laci ötlete volt :P Viszont érdekes lenne utánajárni, hogy pl Kínában hányan allergiásak a macskaszőrre - és hogy a macskahús milyen jótékony hatással van a szervezetre...esetleg jobban tud-e tőle dorombolni az ember, vagy hasonlók. Aztán kísérletezni kicsit a macskagyökérrel - keresztezni azt a parlagfűvel, hogy valami ultrabrutális gyógynövényt kapjunk, amivel nemcsak gyógyítani lehet, de halottakat feltámasztani is...ily módon keresztülhúzhatnánk a világ urainak a túlnépesedés megakadályozására irányuló ördögi terveit (mert mekkora szar már, hogy még akad néhány négyzetméter a Földön, ahol nem él senki!!!). És persze végezhetnénk Midi-chlorian mérést, és az így kapott adatokkal támaszthatnánk alá a parlagfűfogyasztás létjogosultságát.

Hitokiri 2011.04.13. 22:24:57

Sőt a Super Mario-ban is benne van, hogy a gomba elősegíti a növekedést, és ha hármat is megeszel belőle, akkor energiagömböket is tudsz lőni a kezeidből (persze lehet, hogy nem is így volt, már elhalványultak az emlékeim :P).

Orsi 2011.04.13. 22:34:32

Én úgy emlékszem, az energiagömbök lövéséhez már kettő is elég volt, de javítsatok ki, ha tévednék...

Péter 2011.05.04. 17:33:30

Volt igazolt sportolóként, csak igazolni tudom a cikk valóságát. Sajnos mindenki a parlagfűre fog már mindent egyből, ami allergiát vált ki, amikor valóban jó hatású (gyógyhatású akár) készítmény lehetne. Én asztmás gyermekként születtem, de egy doki parlagfű készítménye mégis pozitív hatással volt rám. A kötelező sportorvosi teszt előtt is azt ittam, és elmondhatom, hogy valóban 20 %-al nőtt a teljesítő képesség mely nagyon meglepett. Sajnos az nem mindegy ki készíti és hogyan és milyen területről származik. És az sem egy elfelejtendő tény hogy az allergiás, könnyező, és másfajta "megfázásra" utaló jelek... de nem kizárólagosan a parlagfű virágzásának hatásából ered.

Vash 2011.05.04. 18:49:06

Azt értem, hogy fűben, fában orvosság, nem is ezzel van a bajom. Rendben van, hogy a parlagfüvet lehet gyógyszerként használni, csak ne essünk át a ló túloldalára. A parlagfű irtása abban az esetben igenis szükséges, amikor telkeket, háztájakat nő be (ezekben az esetekben gyakran más égig érő gazokkal egyetemben) és ezzel lehet a környéken lakóknak okoz kellemetlen időszakokat, amikor virágzik. Ha valaki gyógyszerként akarja felhasználni, az különítsen el egy területet neki. Ez viszont egy szűk réteg lehet, mert a többség nem ismeri a jótékony hatásait (én sem ismertem eddig). Sokan csak a többi tucatgaz között "termesztik" ezt a füvet is, pusztán csak hanyagságból. Ez itt a baj. A fenti levélben meg csak a pirossal kiemelt rész aggaszt. Vagyis az túlzás, hogy aggaszt, egyszerűen csak zavarban éreztem magam az elvakult hangvétel miatt, ezért is osztottam meg. :)

Hitokiri 2011.05.04. 21:57:40

Miért, én számtalan embert ismerek, akinél egy tő parlagfű csak intelligensebb lehet :D A világ urai meg elég szarul próbálják megfékezni a túlnépesedést, úgy gondolom :P Ami meg egyébként egy csodálatos dolog (mármint a túlnépesedés), hiszen nyilván mindnyájan szeretünk a buszon nyomorogni, mint szardíniák a dobozban. Hát kapja is be mindenki, aki engem ettől az élménytől meg mer fosztani :P
süti beállítások módosítása