"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Ekszkluzív: Pánikszerűen vetett véget a káosznak

2011. január 16. - Dharman

T. Zoltán dömsödi lakos a kora délutáni órákban kiszellőztette a szobáját, kaptuk a hírt egy nevét elhallgatni kívánó, de bizonyosan botrányhős celebtől, aki akár Kiszel Donatellácska apja is lehetne.Tudós csoportunkkal - akik a káoszrendszerek neves kutatói is - ki is vonultunk terepre, hogy beszámolhassunk az esetről, ami akár tragédiába is torkollhatott volna.

Érkezésünkkor meghökkenve vettük tudomásul, hogy a szoba részecskefelépítése és a rendszer időbeli viselkedése is furcsa mód megváltozott, ugyanis a szobában fellelhető tárgyak csoportosítva lettek és többségük szabályos geometriai alakzatba rendeződött. Kérdésünkre, hogy mégis hogyan történhetett ez, Zoltán a következőket mondta el:

"Mégiscsak tűrhetetlen, hogy az országban mindenből lehet hír, ha annak van valami kötődése egy celeb-hőshöz, így arra jutottam, hogy a tegnapi párbajnyertes VV Törtető Éva tiszteletére kiganézom a szobámat." - nyilatkozta szerkesztőségünknek Zoltán, aki egyébként még sehol nem szerepelt címlapon, még csak főműsoridőben sem.

Az alábbi képek a szoba állapotváltozásáról véletlen készültek és még csak véletlen sem arra utalnak, hogy a cikk megrendelésre készült.

Reggel még senki nem sejtette, hogy ez lesz belőleReggel még senki nem sejtette, hogy ez lesz belőle

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr606584037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsi 2011.01.18. 17:08:28

Zoltán szobájában az ágytakaró Győzike-színű....

Vash 2011.01.18. 17:32:01

és a fal és a szőnyeg XD
süti beállítások módosítása