"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Programot ajánlok

2010. október 24. - Dharman

Hétfőn kedden még hűvös és csapadékos lesz az idő, aztán szerdától ismét megjelennek a fagyok, bár nem fog esni. Ezzel együtt piknikezni már ne nagyon menjetek, mert befagy a popótok. Hogy mi mást ajánlok a jövőhétre? Semmi jót! Ha mégis érdekelne titeket, akkor a tovább mögött olvashatjátok. Akiket ez nem érdekel azoknak itt van például egy kakason lovagló macska:

Hétfő Szeretném azt hinni, hogy tényleg végignyomatjátok a programokat, amiket kitalálok, így a hét első napjára egy igen egyszerű dologgal készültem. Vágjátok le a végtagjaitokról a körmöt. Akik mondjuk az elmúlt napokban ezt megtették, azok büntetésből fessék be őket piros, fehér, zöldre, egymás után ebben a sorrendben.

Kedd Mossatok reggel és este is fogat. Akik ezt nem így tették idáig, azok fessék be a fogaikat piros, fehér, zöldre, egymás után ebben a sorrendben.

Szerda Reggel keljetek a legkorábban a házban, ahol éltek és fessétek be az akkor még alvók farpofáit piros, fehér és zöldre. Ha egyedül éltek, akkor a sajátotokat.

Csütörtök Csütörtökön készítsetek valami olyan kaját, amiben van piros paprika, tejföl és brokkoli. Ha ezt megtagadjátok, akkor igyatok kávét sörrel.

Péntek Verjetek véresre egy fehér nyuszit a közeli réten.

Szombat Egyértelmű, hogy ezen a napon műhóval kell beborítanod a nappalidat. Ha ez mégis elmaradna, akkor mosd össze a piros, fehér és zöld ruháidat olyan hőfokon, hogy azok színei szépségesen egymásba olvadjanak.

Vasárnap További információkért a kövi hétre, gyertek a blogra és olvassátok szavaimat!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr546583777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása