"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Programajánló

2010. július 04. - Dharman

Ismét elszaladt egy hét, és jövő héten új programok várnak ránk. Hiába ez a nyár gyorsan szalad. Na, nézzük hova mehetünk a jövő héten!

A mozi nézéssel nagyon le vagyok maradva, mert sem a Ha/Ver-t sem az Alkonyatot nem láttam még, de hát ilyen jó időben nehéz eljutni moziba, meg aztán a munka is sok volt a héten.  Úgy néz ki, hála Hitokiri san-nak, jövő héten az egyik mulasztásom pótolhatom. A hétre csak az Alkonyat-ot ajánlják, de gondolom ilyenkor direkt nem nyomnak más filmet, hogy mindenki ezt nézze. Ha ennél is borzalmasabb dolgokat akarsz látni akkor a nézd  meg a Szarul állnak a dolgok című filmet, de mielőtt megtennéd, nézd meg a belinkelt trailer-t, és ha még mindig akarod, akkor hajrá, én kihagyom.

A jövő héten sem maradunk fesztivál nélkül, kezdődik a Balaton Sound. Erről többet nem igazán tudok nyilatkozni, nagyjából egy együttest sem ismerek a fellépők közül, de biztos nagyon jó:)

A Zöld Pardonban ismét koncert hegyek lesznek, de valahogy sosem sikerül eljutnom,  azért megint ajánlanék kettőt, szerdán Heaven Street Seven, szombaton Pál Utcai Fiúk.  Persze lesz Zorall lemezbemutató, meg Ladánybene 27  is ha valakit érdekel.

Aki szereti a kellemes, kis iszogatós, kis beszélgetős, kis koncertezős helyeket, annak ajánlom az egyik törzshelyemet a Delirium Pub-ot. Nagyon kellemes, nem drága, és koncert esetén a belépő leiható.  Ha valaki inkább táncra vágyik, az menjen a Macskafogó-ba, mert a zene nagyon nagyon jó, csak arra kell vigyázni, hogy a baráti ital árak csak este 11-ig tartanak, utánna viszon horror árakba csapnak át. Tehát, vagy 11-ig kell a kellő alkohol színtet elérni, vagy máshol megalapozni a hangulatot, ellenkező esetben jó sok pénzt fogunk ezen a helyen hagyni, és ráadásul még belépőt is kell fizetnünk, ami nem iható le. Viszont a zene miatt megéri elmenni.

A Kobuci-ban továbbra is VB láz van, és a Gödör sem ajánl semmi izgalmasat, ez van. Az idő úgy is jó lesz, menjünk inkább strandra, vagy a Balatonra, vagy a Velencei tóra, vagy bármilyen víz mellé:)

Ennyi volt a program ajánló, ez egy szerény hétnek indul, de még nem tudni mi lesz a végén:)

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr186583291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása