"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

A Hereföld - Dimenzióutzás részegen 1. rész

2009. július 07. - Dharman

Az emberi elme képes dimenziók között utazni. Gondoljunk csak bele. Miért álmodunk különböző világokat, miért látnak a haldokló, egy alagutat és a végén egy fehér fényt? Ehhez csak egy olyan elmeállapotot, egy olyan testi-lelki fázist kell elérnünk, ami kiszakítja a tudatunkat a jelen világból. Ekkor az elménk át tud lépni egy másik dimenzióba.  Ugye Ti is szeretnétek „utazni”? Ez könnyen megoldható. Megsúgom hogyan: lehetséges anélkül is, hogy kamion elé szaladsz. Hosszas kutatásaimnak köszönhetően rájöttem, hogy egy bizonyos mennyiségű szeszes ital orálisan történő bevitele után a kísérleti alanyok tudata kilép a testből és utazik. Ennek első bizonyítékaként hallgassátok meg az alábbi hangfelvételt. A videót nem szeretném leközölni, de egy képet mellékeltem hozzá, hogy lássátok az alany milyen testhelyzetben „utazott”. A világot, ahol járt "Hereföldnek" nevezi. Bizonyára kitaláltátok már, hogy innen kapta a blog is a nevét. Számítok Rátok, hogy Ti is segítetek a kutatásomban és képekkel is alátámasztjátok, hogy vannak emberek, akik eljutottak Hereföldre. További képeket is fogok még közölni ilyen esetekről, de akkor most jöjjön egy máig egyedülálló hanganyag.

A háttérzajok és az a fura nevetés remélem nem zavarta meg senki nyugalmát és a lényeget így is hallotta!

Az alany ezután még annyit mondott, hogy „Tök vicces, hogy azt gondolja mindenki, hogy már csak azért is visszafele…”, majd visszatért a kábulatból.

Még egy alanyt szeretnék bemutatni. Ő egy kezdeti kutatásban vett részt. Igaz auditív bizonyíték nincs, de a képek alapján láthatjátok, hogy ő sem voltak magánál. Én csak vödör effektusnak hívom ezt a szakaszát az "utazásnak", hiszen jól látható, amint a páciens egy vödör mélyéről próbálja elméjét átjuttatni a "túlvilágra". Lehet egy zártabb térből könnyebben megy az "utazás"? Lehet a Hereföldön kívül is vannak világok? Együtt, közös erőből bizonyára ki fogjuk deríteni!

Vödör effektus

Akinek hasonló alkoholos befolyásoltságú egyéneket sikerült lencsevégre kapnia, az bátran lépjen kapcsolatba velem és közöljük, majd tudományosan is kielemezzük a képét a blogban. Előre is köszönöm a segítséget!

.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr846582377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása