"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

RANDI + ÉTTEREM = SZEX ?

2009. július 01. - Dharman

Új rovat indul útjára a blogon, melynek témája igen, a szex lesz! Nem titkolt célunk, a olvasó tábor növelése, és azt tapasztaltuk ez a téma igencsak alkalmas erre! Azonban azt ajánlom, hogy az itt leírtakat annyira vegyétek komolyan, mint azokat a női újságokat, ahonnan szemezgetni fogok, témát vadászva. Vagyis a női magazinok szex rovatait veszem górcső alá, és az ott olvasottakat fogom, a magam módján értelmezni.Első témánk, egy érdekes cikk Marie Claire oldalairól a címe, „Ahogy eszik úgy kényeztet”. Na már most, a cikk írója több hangsúlyt fektet az ahova visz enni témára, ezért én is inkább innen közelíteném meg a dolgot

DSCN8912

A fent említett cikk három variációt boncolgat a tőle elvárható mélységgel. Én hozzá teszem azt is, amit a cikk szerintem igazából mondani akar:)

.

Ha trendi Francia étterembe visz

„...valószínűleg világlátott emberről van szó, gazdag szexuális kultúrával, és jókora nemzetközi kapcsolattal. Nála a pezsgő frissítő üdítőitalnak számít.....Megjelenésben, és és illatban általában elegánsak, ők értenek legjobban az édességhez, és a csókhoz...két újjal csippenti fel a dobókockányi falatokat...

Vagy is, az ilyen férfi, egy beképzelt alak, aki úgy akarja megmutatni, hogy mennyi pénze van, hogy drága étterembe visz, majd utána természetesnek veszi hogy a viszonzást szexben kapja. Nem neki, hanem neked kell jól csókolnod, meg fantáziadúsnak lenned, feltéve, ha még akarsz még vele jó helyeken enni!:)

.

Vegetáriánus étterembe visz

… benne leginkább lelki gazdagságot találsz...Meditáló típus, a tantrikus szex híve.Ne lepődj meg ha nem hajt arra, hogy egyszerre érjetek a csúcsra, sőt előfordulhat, hogy nem is a beteljesülés a legfontosabb számára. Két kézzel emeli a szájához a salátalevelet, és minden darab búzacsíra felett elmeditál...

Az úr egy dög unalmas alak, akit még az sem érdekel, hogy eljuttasson a csúcsra! Ellenben jó kaják helyett ehetsz vele füveket meg gyökereket:)

.

Olasz étterembe visz

...nagyon tudja mi kell egy nőnek... Igazi férfias férfi, aki senkinek sem akar megfelelni, de

mindennek megadja a módját...minőséget nyújt, cserébe minőséget is kér.. jó étvággyal eszik. A legízletesebb falatoknál lassít egy picit...

Igazi macho típus, aki azt hiszi magáról, hogy jó az ágyban. Általában egy éjszakás kalandokra hajt, mert akkor nem kell szembesülnie a kritikával:)

És akkor én most folytatnám a cikket, kicsit közelebb hozva a valósághoz! Innentől kezdve minden az én fantáziám szüleménye:

.

Magyaros étterembe visz

Kezdj el örülni, mert nem neked kell a konyhában órákat szenvedve kedvenc ételeit kitalálni, és elkészíteni, és talán marad energiád a szexre. Persze ilyenkor fenn áll a veszély, hogy kedvesed kicsit többet eszik mint kéne, és ettől a vér gyomrába, és nem egyéb testrészeibe kerül, ami kicsit megnehezíti a kaja utáni szex dolgot. Az étteremből haza fele menet, gondolatban szexelhetsz vele, de jobb ha ezt nem közlöd, mert a végén még azt gondolja túl nagyok az igényeid, és akkor annyi a következő randinak. Ilyenkor ne keseredj el, hanem gondold végig, lehet még is jobb ha te főzöl neki, mert akkor legalább ágy közelben maradtok:)

pörkölt

.

Gyors étterembe visz

Ha Mc Donalds, Burger King, és társait ajánlja fel étkezési helyként, akkor két dologra gondolhatsz! Egyrészt ha sűrűn eszik ilyen helyeken, egyoldalú táplálkozásából arra lehet következtetni, hogy emberünk nem túl fantáziadús, nem beszélve a merevedési problémákról amit a gyors kaja okoz. Másrészt ha gyorsan eszik, vajon, milyen gyors az ágyban? De ha elfoglalt, fontos beosztásban lévő üzletasszony vagy, akkor neked kb. ennyi időd van a szexre. Ha esetleg elvált anyuka, akkor még ennyi sem.

hamburger[1]

.

Kocsmába visz

Ha a helyi kiskocsmába invitálnak, akkor valószínű alkoholista vagy, és leendő párod is a helyi kocsmában ismerted meg. Mivel itt csak a folyékony kenyér a táplálkozás alapja, ha ezzel kínál fogadd el nyugodtan, a kísérő felesekkel együtt. Igazából sokat kell innod hogy vonzónak találd a melletted dülöngélő, nem túl jó szagot árasztó úriembert. Hát csoda hogy alkesz lett belőled? Amikor este hazatámogatod, hulla részeg jelölted, gondolj arra, hogy ugyan szex ma sem lesz, de legalább verés sem, mert már arra sem alkalmas.

AI_kocsma[1]

Na már most, mielőtt bárki elkezdene mélyen szántó gondolatokat gyártani a sorok olvasása után, azonnal hagyja abba!:) Az írás nem a férfiakról alkotott nézeteimet tükrözi, és nem szándékom megsérteni az erősebb nem képviselőit. Ez a fricska azoknak a magazinoknak szól, akiknek írásairól szó van/lesz! Ha hölgy olvasóim talán vélnek némi igazat felfedezni abban amit írtam, mindez csupán a véletlen műve:) Felháborodott férfiak jelentkezését, commentek formájában várom:)

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr36582361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vash 2009.07.01. 15:17:07

Felháborodtam és meg is írom majd egy "Háborgásaim" ellen posztban. Mijaza a tantrikus szex? :D

Vash 2009.07.01. 15:39:05

Hát kösz. és erről nincs valami rajz, vagy fénykép?

Hon 2009.07.01. 18:09:08

színes fénykép erről engem is érdekelne, lehetőleg jó sok :D

Vash 2009.07.01. 21:04:32

na akkor ez a kép is ilyesmi...itt sztem a szentlélek akar kitörni a testből: http://4.bp.blogspot.com/_gEKsK7peNLQ/SWomKPQ3wSI/AAAAAAAAA_Q/JLnPB9pOqKA/s320/KiszelTunde2009.bmp Elég tantrikus?
süti beállítások módosítása