"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök, hogy is volt: 18.rész

2007. június 27. - Dharman

 

Sz’al ott tartunk, hogy a vastagszájú Szimónt lelőtte Mr Iszák és Péterre akarja kenni a dolgot, mert ugye az Emósok viszik bűnbe a Földet.
Bennet, Erik Roberccel beszélget és próbálja bemagyarázni neki, hogy emlékezetkiesése van, avagy amnéziás. És tényleg! Hogy erről Roberc is megbizonyosodjon, beülteti Matt közrendőrt a másik szobába, hogy meghallgassa, milyen gondolatai nincsenek Bennetnek. Ott van a szobában a még rejtélyes szeksi új hirónő is.
Kler és a haitii néma (aki nem is az) együtt kocsikáznak és az ország elhagyását tervezik. Vagyis tervezi a negró, ugyan is Klernek ez az ötlet nem tetszik annyira.
Kiderül, hogy Néten és az FBI együtt dolgoznak és dutyiba szeretnék dugni Lindermant. Ezt a láthatatlan Emó is végighallgatja, majd megmutatja Nétennek (amikor már nem láthatatlan), hogy „látod? Véres a fejem, ugyan is SZimón vére ráfröccsent”.
Néten persze ismét „ megmondja mi lesz”: majd ő elrendez mindent. Elsősorban tesója pofáját kéne lemosnia, de áááá, az maradhat, had flangáljon emó a városban, véres fejjel.
Bennet hazaér és kiderül, hogy felesége nem is vesztette el emlékeit, sőt Bennet neki adta át a sajátjait, így a kutyamániás asszony végre hasznossá teheti magát azzal, hogy elmondja Bennetnek amit tudnia kell. Yey!!
Kövi jelenet: Mohinder és Sylar. Sylar ki akarja szedni Mohinderből a listát, hogy még több ember képességét gyűjtse be, azonban a nem is annyira naiv Mohinder rájön a trükkre, miszerint, akivel már napok óta dolgozik, az nem más mint Sylar. Uhh még jó, hogy maradt az apjától altatós tea, így meg is itatja vele. Sylar összerogy és máris látjuk a következő jelenetet, amiben Masi Oka szerepel.
Hiro nem kapott bebocsátást Lindermanhoz, szerencsére Néten is arra járt és segített neki bejutni.
Kler ügyes csellel megszabadul a haitii némától (aki nem is az) és ki lehet találni, hogy kifelé veszi útját; természetesen az Emót szeretné meglátogatni.
Iszákhoz közben kijönnek a rendőrök. Megérdemli, mert elkúrta, nem kicsit, nagyon! New Yorkban ilyen böszmeséget ember még nem csinált, mint amilyet ő tett. Szimón egyik pillanatban még ott fekszik az ágyon, holtan, a másikban meg belép az ajtón. Iszák lepillázik, a rendőrök elhúznak. Megjelenik Bennet is és Szimón visszaváltozik Kendisszé a szeksi átváltozó művésszé, aki sokak bánatára már nem fog szerepelni a második évadban :S
Dzsesszika ismét kihúzza a gyufát DL-nél, aztán elmegy hogy levadássza Néten Petrellit. Róla elég is ennyi.
Mohinder székhez szíjazza Sylart és jól megkínozza :DDDD Azt hiszi meg is tudja majd ölni, de aztán nem is :P A pisztolygolyók (itt már mindenkinek van stukkere?) megállnak Sylar feje előtt.
Hiro megérkezik a főgóré raktárába, ahol nagyon sok szép festmény, meg egyéb dísztárgy van.
Hiro lebukik a kard elrablása során, de a biztonsági őrök helyett Ando-kun lép be egyenruhában. Megvan a kard, na most aztán pucolás!
Iszák újra fest. Ezúttal a halálát. Hát kicsit para, de hozzá lehet szokni.
Niki találkozik Nétennel és elmondja, hogy Linderman tud az FBI-os összeesküvéséről. Niki figyelmezteti, hogy Linderman felbérelte Dzsesszikát, hogy ölje meg Nétent. Uhh most ez mi ez?
Kendisz és a cég aljas trükkel kiszedik Bennetből titkait.
Hiroék meglógnak és a jövőbe utaznak. A jövőbe, ahol kiderül, hogy a robbanást nem tudták megakadályozni. A város romokban.
Kler odaér Péterékhez, de Péter anyja nyit ajtót, aki úgy tűnik, tud mindenről, Klerről és a többi hiróról is.
Néten és Linderman közötti találka immáron a kamerák előtt történik meg. Uhh ennek a Lindermannak mekkora krumpli orra van:S  Megszellőzteti, hogy neki is van képessége, de csak a jövő héten tudjuk meg, hogy mi is.
Péter elmegy Mohinderhez. Lakás feldúlva, és a plafonról Péter fejére csöpög az oda kiakasztott Mohinder vére. Hozzá teszem még Szimón vére is ott rohad a képén. Emóéknál úgy néz ki divat véresen rohangálni. Sylar megragadja Pétert és felvágja a fejecskéjét. Péter emó tincse a földre hullik, népek üdvrivalgásba törnek ki!!! Folytatása következik…
A magyaroknak ismét szerencséje van, ugyan is itt nem lesz szünet. Amikor én néztem, ezután a rész után jött a tavaszi szünet több hetes kimaradással.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr136582357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása