"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök 12. rész. Hogy is volt?

2007. május 16. - Dharman
Péter bekómált és nem is történt más említésre méltó dolog, szal ugrott a cselekmény 2 hetet.
2 héttel később Péter még mindig kómázik, de nem kell félni anyuci és a hőnszeretett bátyó vigyázza álmait.
Kler cica ügyesen játsza, hogy nem emlékszik semmire (pedig de) az apja meg játsza, hogy nem tud semmiről azzal kapcsolatban, hogy Kler nem emlékszik semmire (pedig de). Asszem ezek után Kler kapja a piros pontot. Ügyes vagy te csaj, eszem a zuzádat :D
Sylart eközben már javában vizsgálják a papírgyárban, ahova egy rohamosztag érkezik, thx for Matt Parkmannak és a szeplősnek. Kitalálták ugyan is, hogy Sylar ott van... Bennet (Kler apja) palira veszi a tudálékos nyomozókat, akik nagy meglepetésünkre, a gyár területén nem találnak semmit, csak papírt, szal mintha Sylar ott se lenne (pedig de).
Hiro a Természettudományi Múzeumban lebzsel hűséges követőjével Ando-kunnal (New Yorkban). Megtalálják a Mr Iszák Mendez által lefestett Takezo Kensei kardot és jön a főcím...
Jujj most nézem, hogy nem fér több ikon az asztalomra...és az összesen 16 db  "Új mappa (16)"-t is már ideje lenne elnevezni... arról a pár darab word dokumentumról már nem is beszélve...
Pétert Szimón is meglátogatja a kórházban (tudjátok, Péetr kómában van), majd Néten egy undorító jelenet után ráveszi Szimónt, hogy vigye el Mr Iszákhoz.
Nah igen, most kicsit foglalkozni kell a Niki szállal (hozzá teszem, hogy Nikinek lesz egy beszólása, ami miatt egy pillanatra bele is szerettem a karakterébe). Niki bevallotta a gyilkosságokat, amiket elkövetett, így DL-t felmentették.
Hiro történelmi kiselőadást tart Takezo Kensei életéről és ekkor végre lehull a lepel a fura S betű jelentéséről is: "Hatalmas adottság" és "Isteni adomány". Onegai Ando sensei!
Niki és Dzsesszika elbeszélget egymással egy börtönbéli kihallgatáson. Hát nagyon jót nevettem ezen is, bár Dzsim Keri jobbat alakított volna...
VIssza a múzeumba....Hiro képessége csak félig működik, így mikor megfeszíti arcizmait a világ csak olyan mátrixosan, épphogy lelassul. Szépen kicsórja a kardot, megküzd játékból egy mű dínóval (hát innen az a bizonyos festmény). Korai az öröm, ugyanis a kard hamis és az igazi darab Lindermannál van (ez rá is van írva, no nem úgy, hogy "az igazit lindermannál találod", csak valami ehhez hasonló). Hiro ezt észlelve búsul egyet (én kiesek a székből akkorát nevetek), majd vissza viszi a fake-et a galöribe.
Szimón és Néten megérkeznek Iszákhoz, majd kicsivel később Hiro és Andi-kun is betoppan, elújságolva a rossz hírt. Aztán ami ezek után jön azon ismét fetrengenem kell (akár hányszor megnézem, mindig).
Kler cica nagyon ki van borulva és nincs kinek kiöntenie lelkét, csak az immáron már BESZÉLŐ haitii manusnak.
Gyors helyszínváltás: valahol a nevadai sivatagban.... CSernoBill gyakorolja kirobbanó képességét...na de elég is ennyi belőle mondá Tim Kring...
Kler elviszi Zekket azokra a helyekre, ahol csonttörő mutatványait filmezték le (igen...Zek még nem hagyta itt a sorit, még kicsit szereple...elnézést a fatális tévedésemért...manapság egyre többször fordul elő velem ilyen).
Matt bevall mindent feleségének.
Péter felébred (jut eszembe...tudtátok hogy a Hősökben előforduló kórházos részeket ugyan ott készítették ahol 
kedvenc House doktorunk sorozata is játszódik? jééé) Nevadába akar repülni, amikor megpillantja az utcán a robbanós álmában szereplő fosztogató muksót, aki tetőzve a tetőzhetetlent még láthatatlanná is képes válni. Szal ez a képessége...érted...hogy láthatatlanná képes válni.
És az utolsó jelenet. Niki a gumiszobában Istenhez imádkozik. Angolul írnám le, mert nem tudom, hogy magyarul hogyan fordították. Annyit mondok, hogy nagyon átjött!!!! Itt, a csúcson kellett volna abbahagynia a színésznőnek ezt a sorozatot.
Niki: God! Please help me!
Dzsesszika: Who needs God when you got me?
Szal ANNNNYÁÁÁÁÁD!!! :DDDDDDD
See ya soon (in a week)!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr866582349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása