"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök 8. rész. Hogy is volt?

2007. április 19. - Dharman
Kedves Anett, ezt a bejegyzést Neked ajánlom, mint egyik hű "Hősök hogy is volt olvasómnak"!
Azt ki merem jelenteni, hogy ez a rész egy előfutára volt 2 hatalmasan nagy résznek, szal aki ezt látta, az az elkövetkező 2 részt is nagyon nézze meg!
A rész Mohinderrel nyit, aki hazavitta apukáját Indiába. Elénekli neki a "Fújja el a szél" c. Krisztál számot, majd tengerbe szórja őt, annak rendje és módja szerint, csak úgy füstöl bele a megboldogult papa. Mellékesen...milyen érdekes, hogy az indiai temetéseken minden egybegyűlt fehér ruhában jelenik meg. Hát nem vicces?
Isaacot Éden ápolgatja és próbálja leszoktatni a drogokról a "papírgyárban". Szegény ember szenved is rendesen.
Hirtelen Texasba termünk, ahol egy csinos pincércsaj serénykedik. Megjegyzem őt is lefestette Miszter Iszák, szal itt még történni fog valami. Két fakabát épp hülye kérdéseket tesz fel neki, amikre rendre válaszol. Olyan a csaj mint a lexikon. De tényleg...

Pár asztallal odébb Hiro és Ando-kun ül épp a dagadt amerikaikat szapulják. Picércsaj megy is rendelést felvenni hozzájuk, majd ki is derül, hogy szülinapjára kapott könyvből megtanult perfekt japánul 1 hét alatt. Tényleg k.jól beszél. Respect!
Ha mégjobban szétnézünk a kis falatozóban, szemünk ügyébe kerül egy sötét alak...ő biztos gonosz, mert hát sötét. Ő is nagyon ügyes; 1 mozdulattal magához vonzza a kávéspoharát. Azért nem csésze, mert a csésze ugye kisebb, ez meg nagy szóval pohár. Nem kell megijedni, én is ilyenből iszom az ilyesféléket. Ez még nem jelent semmit...
Mohinder úgy dönt, hogy folytatja professzori karrierjét hazájában. Befoglalja apja dolgozószobáját és elindul a szgépen egy program. Ez is tök érdekes, mert sok karakter van a képernyőn, és ezek közei egy S betűhöz hasonló (már sokat látott) szimbólumot rajzolnak ki. Szures papa tényleg tudott valamit. A gép felkínálja a programból való kilépést, Mohinder habozik és úgy dönt, hogy még nem lép ki. Ezzel jelezve azt is, hogy még nem döntött jövőjéről. Közben feltűnik egy indiai nőcske, aki akar valamit Mohindertől... Én csak annyit mondok, hogy Mira is a bitch.
Hiró rövid időn belül bevágódik a pincércsajnál, miközben a sötét alak egyre sötétebb. Kakko-i!
CsernoBill szála is bontakozik kifelé. Épp Matt Parkember és szeplős FBI társnője faggatja egy karanténban. Az ürge tisztára idegbeteg és az a heppje, hogy fel akar robbanni...de buta...
Kiderül, hogy neki is van a nyakán 2 vágás, ahogy Mattnek is. CsernoBill elmeséli, hogy mi történt a képességének megszerzése előtt. Elmondja, hogy őt is elrabolták és elrablása előtt egy haitii fiatalemberrel találkozott. You know...a feka csávó, Mr szemüveges csúnyán néző manus (aki mellesleg Kler apja) Benett mellett.
Mohindert látomások kezdik gyötörni a múltjából. Ebbe az a furi, hogy olyan látomások, amiket személy szerint meg sem élt. A látomásaiban egy közös van, egy fiatal srác. Ezekből kiderül, hogy volt egy testvére (Shanti), aki 5 évesen meghalt és állítólag ő is különleges volt. Ez vajh mit jelent? Milyen értelemben? Nekem egyértelmű, bár lehet tévedek. A halának körülményeiről sem esett szó...ez még gyanúsabb.
Kövi helyszin a Primotech Papírgyár.
Mr szemüveges csúnyán néző manus (aki mellesleg Kler apja) Benett irodájába tart, ahol ott vár rá Éden és Miszter Iszák állapotáról tájékoztatja őt.
Mr szemüveges csúnyán néző manus (aki mellesleg Kler apja) Benett elmondja Iszáknak, hogy ő annak a lányka az apja, akit lefestett (többek között agy nélkül is). Arra kéri, hogy fessen még, hogy az információk birtokában meg tudja menteni Kler cicát. Iszák nem tud drog nélkül festeni (még azután sem, hogy Benett udnorító módon elkezd lelkizni). Már csak Éden maradt, aki változtathat a helyzeten., Éden rábeszéli, hogy igen is használjon drogot (csak nem rábeszélő képessége van? Csak de!!)

Vissza a falatozóba, ahol kezdenek az események felpörögni. A pincércsaj hátravonul a sufniba és a sötétember (nevezzük innentől kezdve Szájlörnek) FELVÁGJA ÉS MEGESZI AZ AGYÁT!!!! A CSAJ MEGHAL!! WÁÁÁÁÁ! Na,
Mohinder újabb képeket lát a múltból. Mégpedig azt, ahogy a Szájlörnek nevezett megöli apját egy taxiban. A kis indiai muksó áll a háttérben ezúttal is. Hát nem idegesítő?
Ezután végre felűnik Kler cica is. Micsoda előnyös ruci van rajta!!! Jött apucihoz, egy hatalmas papírt kérni amire sok minden ráfér és ami a másnapi suli eseményekhez kell. De ez most annyira nem lényeges.  Aki megnézi az eddig festett Iszák festményekt, az láthatja, hogy egyiken már rajta lesz a Kler cica által kért papír és más véres események is...Jujj..
HIRO VISSZAMEGY A MÚLTBA, HOGY MEGAKADÁLYOZZA A PINCÉRCSAJ MEGGYILKOLÁSÁT. ÁLLÍTÁSA SZERINT 5 MÁSODPERC MÚLVA ÚJRA VISSZATÉR ANDO-KUNHOZ A JELENBE. EZ NEM KÖVETKEZIK BE!!! NA NEEEEEEEE! EZ PEDIG CSAK KETTŐT JELENTHET...AMIT TALÁLJATOK KI MAGATOK! De ez a szál akkor is nagyot üt!
Matt és felesége elbeszélgetnek. A félreizéllés miatt talán veszélyben a házasságuk? Igen, nem is kicsit. Who cares...
A fánkzabáló, a szóváltás után hírt kap arról, hogy CsernoBill megszökött.
Mohinder eközben apja elzárt fiókja mögött anyagot talál a fiúról az álmaiból.
Szal létezik, és úgy néz ki a fiúcska meg tudja mutatni a múltat. Kira!
Miszter Iszák újra fest, hogy miről, az majd a kövi részben kiderül.
ANDO-KUN AZ ÉTTEREM FALÁN MEGTALÁLJA A PINCÉRCSAJ SZÜLINAPJÁN KÉSZÜLT KÉPET (ELŐSZÖR A KÉPEN CSAK A CSAJ VOLT LÁTHATÓ), AHOL MOSTANRA MÁR HIRO ENGED KESERVES MOSOLYT ARCÁRA.
Kérem szépen nagyon durva két résznek nézünk elébe. A következő részben több nagy találkozásnak is szemtanui lehetünk. Ömleni fog a vér és csontok fognak törni minden irányban. 2 hét múlva pedig a 6 hónappal ezelőtt történt eseményekre derül fény. Ekkor tudjuk meg, hogy mi lett Hiróval (többek között).
A tv2 a Hősök című sorozatot április 25-től szerda 22.00-ra pakolja a csütörtöki slotból, a Doktor House mögé. Megpróbálták, istenem, nem jött be. Nem sok helyre tudták volna rakni (hétfő, szerda, péntek foglalt volt, kedd, csütörtök maradt) - talán, ha hamarabb kapcsolnak és elkaszálják a pénteki Sztárok a jégent és a helyére teszik, de így a programming ismét csődöt mondott. De legalább mentik, ami menthető.
Így hát ezzel a rovattal jövő héten késő este találkozhattok legközelebb! Kitartás srácok! Izzítsátok a videókat elalvás esetére!! A most következőket vétek lenne kihagyni.
Még egy fontos dolog! 23-án, hosszú szünet után, újra Heroes az NBC-n (19. rész), Yey!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr666582333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anett 2007.04.20. 11:32:14

nagyon kedves Tőled, h nekem ajánlottad a mostani összefoglalót, köszönöm :) tényleg nagyon érdekes volt és további kérdéseim merültek fel, remélem hamarosan rájövök a válaszokra is... légy rossz! puszi
süti beállítások módosítása