"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök 7. rész. Hogy is volt?

2007. április 12. - Dharman
Hogy is kezdődött...hogy is kezdődött...Ki nyer ma? Játék és muzsika tíz percben...mi vaaan?
Jaaa igen! Péter a haldokló negrónak (Szimón apjának) olvassa fel a tőzsde híreket, akit hívjunk csak Csárlinak arra az időre, ameddig még él.
Itt lelkiznek egy sort, meg minden. Elmondja azt is, hogy tud repülni, majd kitárja az ablakot és kiveti magát.
Még szerencse, hogy csak álmodta.
Szimón kopog az ajtón (ez már nem álom ááám) majd közli a hírt: Csárli meghalt! Pár díszlettel odébb elmondja Péternek, hogy a festmény amivel megmentheti a világot Lindermannál van Vegasban (ki másnál).
Zakari megtalálta Kler elveszettnek hitt kaziját, ahol Kler cica gyilkolássza magát. (sztem Mr szemüveges csúnyán néző manus (aki mellesleg Kler apja) Benet csempészte vissza az ágya alá).
Jó/rossz hír, Niki nem halt meg, miután negró D.L Májká apja jól falhozvágdosta, viszont és de Májkát magával vitte egy autókázásra, a sivatagba.
Nétenéknél is beköszönt a meghitt reggel. Feleség, mami és a két Petrelli kölök (lesz ez még ígyse:D). Rábeszélik Nétent, hogy fogadjon egy újságírót, a megrendezett családi tízórain. Mami elintézett mindent, szal ez már egy lejátszott meccs. Mellesleg itt derül ki, hogy Petrelliné mozgássérült és egy csudijó kerekesszékben süvít keresztül kasul a házban (kiderül, hogy autóbalesetben sérült meg és az autót Néten vezette).
Az interjú közben beállít Péter és majdnem rosszul sűl el az egész színjáték...aztán mégsem. Mégsem olyan köcsögez a  péter.
Matt (a fánkzabáló) és a szeplős FBI csajszi Sylar után nyomoz. Találnak is egy szénnéégett holttestet aki igazán jól sugároz. A holttestbe égett újlenyomatok után megtalálják a Sylarnak hitt Theodore Spragult, alias CsernoBillt.
Ted kicsit megsütötte feleségét, egy családi perpatvar következtében, de már esküszik, hogy megbándta, meg minden, de sajna a csaj menthetetlen. Az FBIosok elszállítják CsernoBillt a kórházból és őrizetbe viszik. Ekkor gyorsan figyelmezteti a muksó a fakabátokat, hogy ha felizgatják, akár még a várost is fel tudja robbantani (na mi a manó!) akár egy atombomba.
Lyle (Kler cica tesója) megtalálja a kazit amin ugye Kler szadizza magát és tökre meglepődik, amikor végignézi. Kler próbálja kimagyarázni a dolgot, ekkor a kis huncut öcsike összekapcsozza a cicus kezét. Kler kiszedi belőle a kapcsot, majd begyógyul a seb. Na ezt magyarázd ki...
Hosszas rábeszélés után visszakerül a kazi a "mutáns" Kler cicához.
Májká és a papája a sivatagban rodeóznak, amikor útjukat állja egy égő roncs. Hiro és Ando-kun is épp arra járnak. Rendre kiszállnak a járgányokból és nézik egy darabig a lángoló kocsit. Májká negró papája odaszalad, amdj az autóüvegen átnyúlva (meglepő? akkor bizony nem olvasod a Heroes képregényeket a www.nbc.com -on) A kocsi robbanásának pillanatában Hiro felocsúdik bambulatából és megállítja az időt. Hirtelen azt hinnénk, hogy hatost dobott, azért örül ennyire, de aztán rá kell jönnünk, hogy még mindig csak a képességének örül ennyire, mint majom a farkának. Szal ökörködik egy sort a megfagyott robbanás körül és megmenti a robbanás területén tartózkodó embereket.
Néten beszél Lindermannal a kép kapcsán, de Lindi nem adja be a derekát és a festményt sem adja oda.
Mi van még...
Matt kideríti, hogy legjobb haverjával csalja a felesége (természetesen erre a barátja gondolataiból jön rá). Pofán is csapja a muksót...azt hiszem rendőri pályafutása itt ér véget...vagy nem...majd kideürl...
Májká hazatelefonál anyucinak, egy utcai fülkén keresztül. Otthon Niki nem szép énje veszi fel a telót (nevezzük Dzsesszikának) és kéri Májkát, hogy mondja meg hol van. Májká felismeri, hogy nem anyucival beszél, de ez őt igazából nem érdekli. Dzsesszika már élezi otthon a fegyvert és talán el is indul Májká után.
Májká leteszi a telefont és most jön a pofára esés: a telefonra ki van írva, hogy out of order, azaz nem üzemel. Na bazz. A kicccsávó képes irányítani az elektromos berendezéseket!
Hogyan tovább? Hamarosan kiderül!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr906582331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anett 2007.04.13. 18:29:58

olyan jó mindig visszaolvasni a hősök leírását:) mindig megnézem és másnap jövök ide végigolvasni az összefoglalódat, mert nagyon tetszik a stílusod:)

Róbert 2007.04.13. 19:36:18

Szia Anett! Nagyon szépen köszönöm!! Örülök, hogy tetszik ez az egész itten :D És annak is örülök, hogy nem magamnak írok. Próbálom megtartani ezt a szokásomat és minden rész után feltenni egy ilyet. Egyébként most gondolkodtam, hogy nem folytatom ezt a rovatot, de ha van aki olvassa és erről vissza is jelez, akkor le is teszek erről az önző szándékról :p Azonban nemsokára átteszik a Hősöket a késő esti műsorsávba...szal a nézettsége is meg fog csappanni nem is kicsit... (nem kell aggódni, ha be is pilledsz, itt elolvashatod a rész végét) Szép hétvégét mindenkinek, hamarosan jövök majd valami jóval:P  

Anett 2007.04.15. 14:41:46

örülök, h folytatod, tuti olvasni fogom ezek után is:) a késő este mit takar? még a mostaninál is későbbet?üdv,Anett

Róbert 2007.04.16. 18:49:31

 A tv2 a Hősök című sorozatot április 25-től szerda 22.00-ra pakolja a csütörtöki slotból, a Doktor House mögé. Megpróbálták, istenem, nem jött be. Nem sok helyre tudták volna rakni (hétfő, szerda, péntek foglalt volt, kedd, csütörtök maradt) - talán, ha hamarabb kapcsolnak és elkaszálják a pénteki Sztárok a jégent és a helyére teszik, de így a programming ismét csődöt mondott. De legalább mentik, ami menthető.
süti beállítások módosítása