"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Háborogjunk 3.

2007. március 19. - Dharman
Újra itt vagyok a magyar ember kedvenc rovatával, aminek minden egyes betűje felháborít, és kikérem magamnak, hogy egy ilyen ember mint én ilyenekről ír.
Felháborító, és undormányos, hogy a nemzeti ünnepeink megszűntek létezni és helyettük a rongálás, anyázás, felháborítóan átvették a helyet.
Az még inkább háborgásra ad okot, hogy a takony kölykei a for ikzempül pesti csürhének is tveszik apuci anyuci szokásait és mennek gyurcsány bácsit szapulni, úgy hogy a panelokban lévő szerencsétlen pesti lakosok már nem tudják nézni máté kriszta híreit a budapesti lázongásokról.
Egyébként meg Gyurcsány mondjon le!
Magyarország polgárai is mondjanak le! Felháborodásom lassan odáig fajul, hogy én is le fogok mondani.
Hogy jövök én ahhoz, hogy fehér létemre, most is a fekete billentyűzetemet csapkodom....pill.........épp szembeköptem magam és most orrszőrzetemet huzigálom, hogy megfizessek minden bűnömért.
Tudjátok még kedves blogolvasó kispajtások mi akasztott ki engem a napokban? A Kevenet Internetet nem szolgáltató cég. Meg az is, hogy a magyar ember eljutott odáig, hogy az Internet nem szolgáltatásért, még havidíjat is kénytelen fizetni.
Az meg, hogy februárban 20 fok volt, hát erről igazából ne is beszéljünk, mert ez meg már mindennek a teteje. Mégis, hogy képzelik ezt az egészet.
Komolyabb témákra terelve a szót...Magdi anyus!!!
A Barátok Közt 3726. részében elcsattant egy pofon, ez volt az utolsó csepp a pohárban. Eddig is tűrhetetlen volt hogy magdi anyus állandóan hallgatózik, pletykál, beleugat mindenbe, és hogy mindent mindig jobban tud mindenkinél, de hogy Kingát megütötte, ezt az okos, aranyos, jóravaló, szeretetreméltó szexistennőt az már több volt a sok(k)nál.
kertész magdi egyéb vétkei:
-a legtöbb jó csajt az ő közreműködésével írják ki a sorozatból
-géza egy bűnöző lett az anyja miatt, és nem mellékesen egy szerencsétlen barom, hogy hagy parlagon feküdni egy olyan csajt, mint a Kinga
-vilmost nem hagyta/ja csajozni, rövid pórázon tartja, meg csokoládét is lopatott vele anno
-mónikát Brüsszelbe üldözte
-ricsit nem engedte motorozni
-tildához annyit beszélt kiskorában hogy azóta keresztbeállnak a szemei
-tónit állandóan fikázza
-a lányából (tilda anyja) prostit csinált
-hidegvérrel agyonverte Zigit (ricsi   kedvenc kis patkányát)
-veri a jóravaló bartazsolti alkalmazottait
És ne legyek elháborodva? AZ ilyenek miatt is tart az ország ott, ahol.
Bocsánat, hányom kell ettől az egésztől…
…szóval könnyítve magamon, sem lankadt a felháborodásom.
Meg aztán egyeseknek milyen jól megy a soruk! Három műszakban dolgozhatnak éhbérért, sok ember meg munkát sem kap! Ha nem lenne ennyi smucig ember, aki a sok munkát mind magának akarná, akkor jutna azoknak is állás, akiknek eddig egy sincs. Mindenki érje be egy állással kérem szépen, ne tessék itt borzolni az éppen eléggé felborzolt idegeket.
Csütörtökön visszatér Petrelli Péter a Hősökkel! Tessék nézni, mert ha nem, hát akkor újra végigolvashatjátok felháborodásomat! Mocskos, szemét, szarházi banda!!!
Love and Peace!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr226582127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter 2007.03.21. 07:23:15

Szia!     A Nemzeti Ünnepel kapcsolatban nagyon is egyetértek. Nagyon szép volt tényleg amikor a kisgyerekeket versszavalás közben elnyomták a Gyurcsány takarodj meg stb jelszavakkal, biztos jólesett nekik :(! Valóban odaillő volt a dolog... Jah, meg kicsit sem irónikus, h pénzügyi gondokkal küzdünk de azért gyújtsuk már fől a fővárost.... (na jó most nem okoztak akkora károkat az országban csak a rendőröket stb ki is kell fizetni... :S)

Róbert 2007.03.21. 10:05:17

Sziiiia! Én is ezen avgyok kiakadva, hogy nem fogják fel, hogy a károkat is az ADÓFIZETŐKNEK, NEKÜNK KELL kifizetni. Az EJU nem ad ilyenre pénzt...sok barom... na de most mingyán blogolok valamit...
süti beállítások módosítása