"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök 3. rész, hogy is volt?

2007. március 08. - Dharman
Niki (a szebbik én) áskálódik a sivatagba, így eltüntetve a két hullát, amit rosszabbik éne teremtett az előző részben. A hullák elföldelése után továbbutaznak Májkával a nagyi házához. A nagyinál nem a farkas vár rájuk, hanem maga a NAGYI! Niki nme szereti az öreglányt, de ez kölcsönös. Kiderül, hogy férje, D.L. gyilkosság miatt ült a börtönben (de már meg is szökött), és Niki a férje meggyilkolt emberei mellé temette a saját hulláit. Szép kis család, kíváncsi vagyok Májkáról mikor derül ki, hogy ő meg a kertbe ásta el osztálytársait (csak vicc....habáááár). Hazafelé Nikit megállítja egy rendőr, és meglepetésünkre, Mr. Lindermann üzenetét adja át neki, miszerint Niki haladéktalanul látogassa meg. Vajh ki ez az ürge?
Petrelli Péter egy mászókáról ugrálva próbál repülni, ami nem annyira megy neki...biztos azért, mert közben egy szupermenes jelmezbe bújt dagadt kisfiú nézi.
Péter találkozik Szimónnal és elmondja neki, hogy többé már nem lesz haldoklókra vigyázó nővér. Azt nem mondja, hogy eltűnteti fejéről azt az idétlen tincset, de reménykedjünk, hogy már nem sokáig sokkol minket vele. Szimón szomorú lesz, de Péter megnyugtatja, hogy még találkoznak (és közben szépen néznek egymásra).
Folytatva a Szimón szálat: a csajszi bolondnak tartja a pasiját Mr Iszákot (mert aki a jövőt meg tudja festeni, az nem normális...meg egyébként is). Szal rövidrezárják a dolgot és szakítanak. Mr. Iszákot meg egy hülye Hiro nevezetű fazon hívogatja Japánból és japánúl hebeg valamit a buta.
Szimón és Péter, Néten partiján összefutnak (Péternek igaza lett). Péter nem teszetoszáskodik, bevallja, hogy Szeretlek Szimóóóón! Nem tart sokáig az öröm, mert Néten közhírré teszi, hogy Péter buksija beteg és megpróbálja magát megölni, just like his father. Péter most már csúnyán néz, és elhagyja a partit. Kint esik az eső, de sebaj, mert Szimón jön és ernyőt tart fölé. Csókolóznak, meg minden és lássatok csodát, Miszter Iszák otthonában épp nézegeti skicceit, és az egyik lapon Pétert látja csókolózni az esőben Szimónnal.
Hiro visszatér a múltba és próbálja Andó-kunt beszervezni a világ megmentésébe, hiszen5 hét múlva robban az atom...vagy mi. Megmentenek egy japó csajt, egy balesettől. Hiró megállítja az időt (kúl efekteket láthatunk) így Andó-kun gyorsan el is hiszi, hogy miylen szuper Hiró és repülőre ülnek...irány Amerika. Megérkezve autótkölcsönöznek. Mivel az online letölthető és olvasható képregényt a Nissan támogatja, így Hirónak is muszáj volt Nissant kölcsönözni (persze csak azért mert mr iszák ezt rajzolta meg a filmbéli képregényben). És mi volt még a képregénybe? Hát az, hogy Las Vegasba kell utazniuk. Andó-kunnak is felcsillant ekkor a szeme, mert Niki a ribanc (aki mellesleg bérgyilkos is) ott készíti a vetkőzős videóit.
Mohinder a genetikus, már kezdi unni a nyomozósdit, de a kedves lány segítségével újabb nyomot találnak egy notesz képében, amibe Sylar címe is benne van. Nosza rajta, induljunk hát, látogassuk meg Sylart. A lakáshoz érve rádöbbennek, hogy Sylar...már nincs ott. Viszont megvan neki ugyan az a térképe ami Mohinder apukának is megvolt rajta a különleges képességű emberekkel, sőt mi több van egy titkos szobája is, aminek a fala piros festékkel (vérrel?) van tele írva. Érdekes, színes albumai is vannak, felvágott emberi koponyákról. Holnap megyek a Libribe és veszek én is egyet.
Mohinderék rendőrökkel térnek vissza a Sylar rezidenciába. A lakás tök üres...na ezzel se lettünk okosabbak...
Matt Parkmant vallattja a szeplős nyomozócsaj, majd fordul a kocka, FBI ügynökké teszi a fánkzabáló rendőrt. Ezek után meglátogatják az előző részben megtalált Sylar által szadizott kislányt, de hopp ott van Sylar is. Na bele is lőttek párat hirtelen, de Sylar ennek ellenére elfutott. Bassza meg.
A nehéz nap után Matt szupertitkos FBI ügynök hazatér és felesége jól le is cseszi, amiért nem ment el vele a "tegyügy rendbe a már úgy is menthetetlen házaséletünket sok pénzért" találkozóra. A csaj arra gondol, hogy Matt húzza el a belét otthonról, és minthogy Matt tud olvasni a gondolatokban, így is tesz. Gó kocsmázni. A kocsmában elcsattan minden Mi kell a nőnek poén, miközben Matt az emberek gondolataiban kutat. Viszont a sarokban ül egy nigger, akinek nem tud fejébe férkőzni. Ráadásul, a most még névtelen nigger nyakán ott az a fura S betűre hasonlító jel...na ez már jól nem fog elsűlni. Matt elájul...de minek? Majd a kövi részben kiderül.
Most pedig pár szót kedvenc csírlíderemről.
Mivel a másik pompomlány átvállalta Klertől a hős szerepét, mondván, hogy ő mentette ki a tűzből a muksót, így híres lett a suliban (hülye ribanc, majd jól meghúzom a fülét, vagy felvágja valaki a fejét és kész...mi?? na jó vissza a story linehoz). (de miért rajzolja kler a füzetére azt az S betűre hasonlító jelet?)
A sulis meccs után tábortüzes bulin vesznek részt a tinik. Az antipatikus NEM hős csaj dicsekszik a hőstettével (dicsekedjen csak, majd jól megkapja). Menőcsávó próbál Klernél bevágódni és bevinni a macit a málnásba. Félre is vonulnak, majd kezd eldurvulni a helyzet. Kler ellenállást mutat és menőcsávó hozzávágja egy kerítéshez, amjd Kler elvesztve egyensúlyát, elesik. Feját cukin átszúrja egy faág, és nem moccan többet.
A rész utolsó perceiben Kler a boncasztalon fekszik, mellkasa felnyitva...a bonclady kiveszi a fejéből a fadarabot, majd kimegy...Kler kinyitja a szemeit és köhint egyet...BUMMBAZZBUMMBAZZBUMMBAZZ!!! Kövi részt már csak azért is nézze mindenki, hogy lássa, hogyan csomagolja magát össze a kiscsaj!
Ünnepek miatt csak 2 hét múlva kapjuk meg a következő adagot. Lehet jobb is így, mert a balhék/lázongások maitt megszakították volna...
Na de nem festem az ördögöt a falra.
Love and Peace!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr516582125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása