"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Obama vs. Lost (FRISSÍTVE)

2010. január 09. - Dharman

A napokban iszonyatos dráma zajlott lett, ugyanis majdnem úgy történt, hogy a Lost premiere és Obama beszéde az Amerikai Egyesült Államokhoz egy időre esik és így a Lost premier csúszik egy hetet. Aztán az elnök visszakozott.

Robert Gibbs, a Fehér Ház szóvivője a sajtósoknak így nyilatkozott: "nem hiszem, hogy előfordulhat az a fajta forgatókönyv, amiben tévénézők millióinak kell még egy hetet várni a Lost hatodik évadára csak azért, mert elnökük szólni kíván hozzájuk."

Egyébként Obama is Lost rajongó.

Carltonék reagáltak Twitteren keresztül az elnök lépésre:

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr586582685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julcsi 2010.01.09. 21:28:03

Erről én is hallottam:D Obama jól tette hogy nem kezdett ki a Lost-tal:)

Vash 2010.01.09. 21:29:28

Nekem a Locke-os kép tetszik nagyon :D

Julcsi 2010.01.10. 11:18:36

Azt hiszem Lock igencsak főszereplő lesz a következő évadban, mert minden képe ő van középpontban:) Mondjuk, tudod, én nem szerettem őt, de amióta halott más a személyisége. Az már nem is Lock, hanem Smokey:)

Vash 2010.01.10. 13:26:30

Hát Locke igencsak az lesz. Marad a nagy harc Jackkel, aki ugye a Tudomány Embere :P Mondjuk ha megnézzük Locke eddig is baromi fontos volt minden évadban. Minden évadban ő szállította a nagy dolgokat és az évad végén is durvult általában.

Vash 2010.01.10. 14:40:03

Nem csinált semmit? Azért szállította az izgalmakat rendesen. Mégis ki miatt robbant fel a hatch, tengeralattjáró, a figyelő állomás? Ki dobott kést Naomi hátába? Ezek mind sorsfordító események voltak nem csak neki, hanem az egész csapatnak. Gondolj bele, ha Locke nem változik, még ma is nyomkodnák a gombokat. Magával a halálával meg olyan szinten felkavarta Jacket, hogy öröm volt nézni :D Az biztos, hogy a Sziget előtt nem volt valami hűűű de izgalmas élete (végülis marihuánát termesztett, az apja ellopta a veséjét, időnként megkereste egy ürge, hogy csatlakozzon egy társasághoz, és Peggy Bundy volt a csaja :D), viszont a szigetre kerülése után kezdve azzal, hogy újra tudott járni a WTF jelenetek elég jelentős részében részt válallt. :D Lehet túl elfogult vagyok, de Locke lehet akármilyen tragikus sorsú, számomra EPIC karakter. Az, hogy most valaki átvette az alakját, hát ja...inkább nem mondok semmit...majd kiderül :D

Vash 2010.01.10. 15:07:40

Nem miatta ment vissza Jack, viszont a Locke keltette bűntudat miatt készült ki annyira. Pont azért, mert annyira különbözőek. Jack sztem meg csak azt hitte, hogy Kate miatt tért vissza, de ezt a szálat is jacob mozgatta. Nekik vissza kellett térniük és kész. Főleg ha bejön ez az zámos elmélet, ami a napokban ütötte fel a fejét. Az biztos, hogy amíg a Hatok nem tértek vissza, Sawyerék igen jól elvoltak Dharmavillben. Az tuti, hogy Locke nincs többé. Akármit is csinál a kövi évadban MIB, azt már nem Locke csinálja, csak mi látjuk úgy :D Kíváncsi lennék, hogy akik nem nézik a sorit, mit szólnak ezekhez a párbeszédekhez :D

Vash 2010.01.10. 15:34:34

Hát figy... Kikötött a Balck Rock. Ekkor a Nemezis megígérte Jacobnak, hogy talál utat rá, hogy kinyírja. Lehet Locke-ot már kisgyerek kora óta kiválasztotta azzal a céllal, hogy majd ő lesz a loop hole, akinek a segítségével kinyírhatja Jacobot. Esetleg Jacob kiválasztotta a lostie-kat aztána zok közül a nemezis kiválasztotta, hogy ki lesz az aki majd segít véghezvinnie a tervét....it nagyon sok elméletet gyárthatnánk. de úgysem nekünk lesz igazunk:D én ezt már megszoktam...

Hitokiri 2010.01.10. 17:09:03

Hát én pl. egy szót nem értek belőle, viszont vicces nézni ezt a cyber-iszapbirkózást köztetek :P
süti beállítások módosítása