"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Játék a szavakkal

2009. szeptember 08. - Dharman

Kedves Julcsi!

A következő feladattal bíználak meg, amíg én a rozsomákok begyűjtésével bajlódom. Alább találsz 20 db szót/kifejezést, melyekből egy történetet kell megkomponálnod minimum 15 szó felhasználásával. Sok sikert hozzá!

kizsákmányol, félresikerült,
birkakergető, APEH, transzszexuális, tejberizs,
Anettka, munkakerülő, amitől mindenki fél
illegitim petting korpuszkula hónaljszőr sezlon dödölle madöfaka azért nincsen, mert elkúrtuk 10 km bringa jót tesz cvekedli senkiháziak kezében van a pop szakma

 

-

Az ex-birkakakergető esete az APEH ellenőrrel

 

Laci az APEH-nél dolgozott mint ellenőr. Egy félresikerült napon, egy transzszexuális birkakergetőhöz rendelték ki hogy ellenőrizze vagyongyarapodását. A birkakergető nem is tudott rejtett szexuális vágyairól, amíg nem látta Anettkát a tv-ben. A bőrruha látványán elgondolkodva arra jutott, hogy nem hagyja magát kizsákmányolni tovább, és vásárra vinni a bőrét nap, mint nap, amikor bőrruciba bújva, kisminkelve, fenekét riszálva jóval több pénzt kereshet. És ettől még nem munkakerülő, csak könnyebb formában keresi a pénzét, persze adómentesen. Az üzlet jól ment, ex-birkakergetőnk, transzszexuálisként Madöfaka néven, jóval több pénzt keresett, és a hirtelen vagyon gyarapodásra fel is figyeltek a környezetében. Jóindulatú emberek lévén fel is jelentették, annál a hatóságnál, amitől mindenki fél.

Laci az ellenőr, egy papírt lobogtatva jelent meg barátunknál, melyben az állt hogy illegitim tevékenységet folytatva jutott vagyonához, és ezt ki kell vizsgálni.

Madöfaka azzal védekezett hogy a petting még nem számít szexuális szolgáltatásnak. Laci viszont nem fogadta el a hónaljszőr eltávolításáról szóló számlát költségként, arra hivatkozva, hogy azt egy sezlonon ülve magának is el tudta volna végezni, nem kellett volna erre költséget elszámolnia.

Laci úgy tervezte hogy korpuszkulára szedi Madöfakat és az adóbevallását kérte. Ám a válasz ennyi volt

-az azért nincsen mert elkúrtuk.

A kérdésre hogy kivel, a válasz az volt, hogy egy tál dödölléért csinálta meg neki a könyvelő, akiről kiderült hogy a káposztás cvekedlit jobban szereti, és ezért valótlan adatokat írt a bevallásba bosszúból. Laci megkérdezte hogy merre találja a könyvelőt, de ő éppen bringázott, mert szerinte napi 10km bringa jót tesz. Könyvelő hiányában Laci úgy döntött hogy inkább elmegy, és megkeresi következő áldozatát, egy popzenészt, akit szintén feljelentettek vagyongyarapodás miatt. Arra hivatkoztak hogy senkiháziak kezében van a popszakma. Laci búcsúzásképp így szólt Madöfakahoz.

- Te hülye!

.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr206582457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása