"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

A keresés folytatódik - Hereföld

2009. augusztus 22. - Dharman

Eddig még nem találtunk rá a mágikus földre, ahol esik, mint az istennyila, de nem adjuk fel. Ezen alkalommal két bátor próbálkozó is akadt, akik próbáltak átjutni abba a bizonyos dimenzióba. Sajnos azt kell mondjam eredménytelenül. Vagy mégsem... (Tovább gomb után megtudjátok)

VödöreffektA képen látható alany megpróbál a WC-n keresztül...

Vödöreffekt2...majd a kisvödrön keresztül eljutni a Hereföldre (persze sikertelenül). Ennél a kettőnél jól megfigyelhetjük a vödöreffektus jelenségét.

A második próbálkozónk, pedig úgy koncentrál, hogy majd' berottyant az alsójába. Vajon sikerült neki átjutnia Hereföldre? Sajnos a delikvens eltűnt és azóta semmi hír róla. Lehet Ő a második akinek sikerült?

DSC09591

DSC09599

Ismételten kérek mindenkit, hogy aki ismer ilyen bátor honfitársakat és esetleg kép is van róluk, amint módosult tudatállapotban Hereföldet keresnek, feltétlen vegyék fel velem a kapcsolatot és küldjenek képi- vagy videóanyagot róluk. Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr96582429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása