"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hogyan legyünk boldogok egy Élet alatt

2009. június 09. - Dharman

A „Norbi fitnesz: hogyan fogyjunk le 1 hónap alatt” után, szabadon…

 

Az Élet hoz jó és rossz dolgokat. Ez most nagyon közhelyesen és leegyszerűsítve hangzott, de lényegében így van. Legalább is aki, úgy hiszi az élet gyönyörű, vagy ott a másik oldal, aki azt mondja, hogy az élet borzalmas, hát nekik nincs igazuk. Folyamatos próbatételeknek vagyunk kitéve, amiket meg kell oldanunk. Ezeket a feladatokat nem te csinálod magadnak. Nem te alakítod a sorsodat, hanem a sorsod alakít téged. Az idő, ami a napjaidat tölti ki, pedig arra kell, hogy elgondolkozz a történteken. Sajnos vannak sokan, akik ezt az időt nem használják ki erre. Keservesen, kínlódva várják az Élet következő próbatételét. Ilyen az emberek többsége. Pedig ha szakítanának egy kevés időt arra, hogy átgondolják az aznap történteket, vagy egy aznap lezárult életszakaszukat, akkor sokkal kiegyensúlyozottabban élhetnének továbbra is. Az Élet nevű démont csak egy még hatalmasabb démon tudja kiűzni a lelkedből; ez, pedig a Halál démona. Ha a belsőd nem elég erős, könnyen felülkerekedhet rajta.

Most jöhetne az a sablon duma, hogy halálunk perce is meg van írva, de hiszek abban, hogy az emberi akarat van akkora, hogy ezt kis mértékben tudja befolyásolni. Hogy akarni vágyásod fenntartsd, ne csak magadnak élj! Követelj ki másoktól dolgokat, gyakorold az akarást. Akarj leszokni a fűről és az alkoholról. Ha már ezek is mennek, akkor a tested is te irányíthatod. Ne pusztítsd szervezeted feleslegesen! Próbálj meg helyesen élni, mert külsőd hatással van belsődre, és ha külsőd pusztulni kezd, akkor a belsőd elveszíti tested fölött a hatalmat. Ahogy testben erősnek kell lenni, úgy kell az is, hogy szellemed erős maradjon.

Légy önző néha! Nem tudsz mindenkinek segíteni ezen a világon. Mindenkinek magának kell megtalálni a helyes utat, mert ha te mutatod meg nekik, az már régen rossz. A világ nem tőled várja a megváltást. Elég, ha csak részt veszel a rendjében. Nyugodj meg, érezni fogod, hogy másoknak mikor van rád szüksége. Akkor viszont tedd meg azt, mi tőled telik.

Ha közeleg az idő, mikor a kapocs megszűnik testünk és szellemünk között, te, én, és mindenki érezni fogja, így lesz ideje méltó búcsút venni ettől a dimenziótól. S mikor szellemi testünk elhagyja a fizikait, hiszem, hogy egy új élet kezdődik számunkra, és ott boldogabbak leszünk, mint egész földi életünk alatt.

S mikor elhagyjuk ezt a világot, szívek fognak megszakadni miattunk, de csak azért mert ők még nem tudják, hogy e földi próba teljesítésével minden fájdalom megszűnik és átadja helyét a tökéletességnek és a harmóniának.

Így hát azt tanácsolom neked, hogy töltsd ezt az időt hasznosan, élj minden percedben, gondold át minden tetted. Ki tudja, lehet hasznát veszed ezeknek a tapasztalatoknak valahol máshol. Ez az egész Élet egy álom csupán. És bizony úgy, mint minden álom, ez is véget fog érni egyszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr986582157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása